K sodelovanju vabimo specialista za iskalni marketing //ž) - iPROM - Novica

K sodelovanju vabimo specialista za iskalni marketing (m/ž)

Si specialist za Google Ads in se ne ustrašiš velikih količin podatkov? Te zanimajo različna oglaševalska in analitična orodja ter platforme? Želiš ustvarjati učinkovite oglaševalske akcije za priznane blagovne znamke? iPROM v svoje vrste vabi specialista za iskalni marketing, ki bo soustvarjal uspešne digitalne strategije naših naročnikov.

Preberi več
iPROM krepi ekipo medijskega načrtovanja - iPROM - Novice

iPROM krepi ekipo medijskega načrtovanja

V iPROMu iščemo medijskega načrtovalca (m/ž), ki uživa v delu s številkami in bo z nami soustvarjal poslovne uspehe naših naročnikov. Naš popoln kandidat bo z veseljem prevzel odgovornosti, ki jih prinaša ta vloga, in se izkazal s svojo odlično komunikacijo z interno ekipo, mediji in naročniki ter analitičnim pristopom do načrtovanja.

Preberi več
Iščemo okrepitve na kadrovsko-pravnem področju - iPROM - Novice

Iščemo okrepitve na kadrovsko-pravnem področju: Asistent za kadrovsko administracijo (m/ž)

V ekipo vabimo asistenta na področju kadrovske in pravne administracije (m/ž), ki bo z natančnostjo in predanostjo skrbel za projekte na kadrovskem in pravnem področju. Novemu članu ekipe nudimo dinamično delovno okolje in možnosti za profesionalni razvoj.

Preberi več
V iPROMu zaposlimo specialista za družbene medije (mž) - iPROM - Novice

Zaposlimo specialista za družbene medije (m/ž)

V ekipo vabimo predanega strokovnjaka na področju upravljanja in priprave strategij v družbenih medijih (m/ž), ki bo z zavzetostjo in natančnostjo skrbel za dovršenost projektov in odličnost izvedbe. Novemu članu ekipe obljubljamo dinamično delo na različnih digitalnih projektih in priložnost za profesionalno rast pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov.

Preberi več
V iPROMu zaposlimo digitalnega analitika (m/ž) - iPROM - Novice

V iPROMu zaposlimo digitalnega analitika (m/ž)

Družba iPROM k sodelovanju vabi digitalnega analitika (m/ž) z dobrim razumevanjem digitalnega okolja ter poznavanjem analitičnih orodij za splet in aplikacije.

Preberi več
Zaposlimo specialist za programatični ekosistem (m/ž) - iPROM - Novice

Zaposlimo specialista za programatični ekosistem (m/ž)

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Zaradi hitre rasti v regiji krepimo svojo razvojno ekipo in v svoje vrste vabimo specialista za programatični ekosistem.

Preberi več
Raziskava iPROMa in Valicona: Digitalno oglasevanje v letu 2024 - iPROM - Novica

Raziskava iPROMa in Valicona: Digitalno oglaševanje v letu 2024

Podjetji iPROM in Valicon ponovno izvajata raziskavo o odnosu slovenskih podjetij do digitalnega oglaševanja. Aktualna raziskava za leto 2024 se osredotoča na napovedovanje naložb v digitalno oglaševanje in trende v oblikovanju trženjskega spleta.

Preberi več
V ekipo vabimo izkušenega vodjo digitalnih projektov (m/ž) - iPROM - Novice

V ekipo vabimo izkušenega vodjo digitalnih projektov (m/ž)

Iščemo izkušenega vodjo projektov z vsaj štiriletnimi izkušnjami v digitalnem oglaševanju, ki odlično razume digitalni marketing in rabo digitalnih komunikacijskih kanalov ter najnovejše marketinške tehnologije. Pričakujemo predanost kakovosti izvedbe in dovršenost v vodenju projektov. Ponujamo dinamično delo na različnih projektih, mentorstvo in sodelovanje v ekipi digitalnih strokovnjakov.

Preberi več
V iPROMu zaposlimo mlajšo/-ega vodjo digitalnih projektov (m/ž) - iPROM - Novice

V iPROMu zaposlimo mlajšo/-ega vodjo digitalnih projektov (m/ž)

V ekipo vabimo predanega mlajšo/-ega vodjo digitalnih projektov (m/ž), ki bo z zavzetostjo in natančnostjo skrbel za dovršenost projektnega vodenja in odličnost izvedbe. Novemu članu svoje ekipe obljubljamo dinamično delo na različnih digitalnih projektih in priložnost za profesionalno rast pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov.

Preberi več
Zaposlimo junior/mid full-stack programerja (m/ž) - iPROM - Novice

Zaposlimo mlajšega full-stack programerja (m/ž)

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Zaradi povečanega obsega dela širimo razvojno ekipo in v svoje vrste vabimo mlajšega full-stack programerja (m/ž).

Preberi več