Raziskava iPROMa in Valicona: Digitalno oglasevanje v letu 2024 - iPROM - Novica

Raziskava iPROMa in Valicona: Digitalno oglaševanje v letu 2024

Podjetji iPROM in Valicon ponovno izvajata raziskavo o odnosu slovenskih podjetij do digitalnega oglaševanja. Aktualna raziskava za leto 2024 se osredotoča na napovedovanje naložb v digitalno oglaševanje in trende v oblikovanju trženjskega spleta.

Preberi več
V iPROMu zaposlimo digitalnega analitika (m/ž) - iPROM - Novice

V iPROMu zaposlimo digitalnega analitika (m/ž)

Družba iPROM k sodelovanju vabi digitalnega analitika (m/ž) z dobrim razumevanjem digitalnega okolja ter poznavanjem analitičnih orodij za splet in aplikacije.

Preberi več
V ekipo vabimo izkušenega vodjo digitalnih projektov (m/ž) - iPROM - Novice

V ekipo vabimo izkušenega vodjo digitalnih projektov (m/ž)

Iščemo izkušenega vodjo projektov z vsaj štiriletnimi izkušnjami v digitalnem oglaševanju, ki odlično razume digitalni marketing in rabo digitalnih komunikacijskih kanalov ter najnovejše marketinške tehnologije. Pričakujemo predanost kakovosti izvedbe in dovršenost v vodenju projektov. Ponujamo dinamično delo na različnih projektih, mentorstvo in sodelovanje v ekipi digitalnih strokovnjakov.

Preberi več
V iPROMu zaposlimo mlajšo/-ega vodjo digitalnih projektov (m/ž) - iPROM - Novice

V iPROMu zaposlimo mlajšo/-ega vodjo digitalnih projektov (m/ž)

V ekipo vabimo predanega mlajšo/-ega vodjo digitalnih projektov (m/ž), ki bo z zavzetostjo in natančnostjo skrbel za dovršenost projektnega vodenja in odličnost izvedbe. Novemu članu svoje ekipe obljubljamo dinamično delo na različnih digitalnih projektih in priložnost za profesionalno rast pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov.

Preberi več
Zaposlimo junior/mid full-stack programerja (m/ž) - iPROM - Novice

Zaposlimo mlajšega full-stack programerja (m/ž)

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Zaradi povečanega obsega dela širimo razvojno ekipo in v svoje vrste vabimo mlajšega full-stack programerja (m/ž).

Preberi več
K sodelovanju vabimo vodjo v razvojnem oddelku - iPROM - Novice

K sodelovanju vabimo projektnega vodjo v razvojnem oddelku (m/ž)

V visokotehnološkem podjetju, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, analitičnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih, zaradi strategije mednarodnega širjenja in realizacije prelomnih projektov, iščemo motiviranega projektnega vodjo (m/ž) za usmerjanje in koordinacijo nalog v našem razvojnem oddelku.

Preberi več
Zaposlimo front-end razvijalca (m/ž) - iPROM - Novice

Zaposlimo front-end razvijalca (m/ž)

Iščemo zavzetega sodelavca z dobrim poznavanjem programskih jezikov JavaScript, HTML in CSS. Delovno mesto omogoča samostojen razvoj administrativnega sistema, sodelovanje pri razvoju neodvisnih Ad-Tech rešitev ter neprestano inoviranje na področju oglaševalskih tehnologij.

Preberi več
Zaposlimo specialist za programatični ekosistem (m/ž) - iPROM - Novice

Zaposlimo specialista za programatični ekosistem (m/ž)

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Zaradi hitre rasti v regiji krepimo svojo razvojno ekipo in v svoje vrste vabimo specialista za programatični ekosistem.

Preberi več
Sodelujte v iPROMovi in Valiconovi raziskavi Nakupna pot slovenskega potrošnika 2023 - iPROM - Novice

Sodelujte v iPROMovi in Valiconovi raziskavi Nakupna pot slovenskega potrošnika 2023

Družbi iPROM in Valicon ponovno izvajata vseslovensko raziskavo o nakupni poti slovenskega potrošnika, s katero ugotavljata, kako poteka nakupna pot in kakšno vlogo imajo pri tem različne točke stika s kupcem.

Preberi več
Zaposlimo grafičnega oblikovalca/front-end razvijalca (m/ž) - iPROM - Novice

Zaposlimo grafičnega oblikovalca/front-end razvijalca (m/ž)

V iPROMu iščemo sodelavca, hibrida med grafičnim oblikovalcem in front-end razvijalcem. Znaš programirati v jezikih HTML5, CSS3 in JavaScript? Poznaš orodja, kot so Adobe Illustrator, Photoshop, Animate? Imaš smisel za estetiko, si ustvarjalen/-a, natančen/-a in samoiniciativen/-a? Potem ti je spodaj opisano delovno mesto pisano na kožo.

Preberi več