iPROM-COM-iPROMova-raziskava-o-ukinitvi-tretjeosebnih-piskotkov-2024_Share-no-text-1200x628

iPROMova raziskava o ukinitvi tretjeosebnih piškotkov in prehodu prvoosebne podatkovne strategije v digitalnem oglaševanju

Ukinitev tretjeosebnih piškotkov v oglaševalski industriji, ki je napovedana za leto 2025, prinaša izzive in dodatne priložnosti v prihodnjem letu. Ta prehod na prvoosebne podatke, zahteva nove strategije z vidika ciljanja in zakupa oglasnega prostora v digitalnih medijih.

Preberi več
Zaposlimo skrbnika ključnih strank/Key Account Managerja (m/ž) - iPROM - Novice

Zaposlimo skrbnika ključnih strank/Key Account Managerja (m/ž)

iPROM, vodilna digitalna agencija in ponudnik tehnologij za oglaševanje (AdTech) z bogatimi, več kot 20-letnimi izkušnjami, išče dinamičnega in prodajno usmerjenega posameznika za področje digitalnega oglaševanja. Naš cilj je nadaljnja rast in širitev na regionalnih trgih skozi inovativne rešitve in storitve, zato iščemo izkušenega, motiviranega in prodorno naravnanega posameznika za pridobivanje novih strank in negovanje obstoječih poslovnih odnosov.

Preberi več
AdEX 2023: Digitalno oglaševanje v Evropi vredno že skoraj 100 milijard evrov - iPROM - Novice

AdEX 2023: Digitalno oglaševanje v Evropi vredno že skoraj 100 milijard evrov

Evropski trg digitalnega oglaševanja je po podatkih IAB Europe v letu 2023 zrasel za 11,1 odstotka, na skupno vrednost 96,9 milijarde evrov, s čimer je presegel druge mednarodne trge digitalnega oglaševanja glede stopnje rasti. Delež prikaznega oglaševanja v digitalnem oglaševalskem kolaču vztrajno narašča in dosega skoraj 13-odstotno letno rast, medtem ko je v Sloveniji letna rast presegla 4 odstotke.

Preberi več
Zaposlimo tehničnega digitalnega oglaševalca (m/ž) - iPROM - Novice

Zaposlimo tehničnega digitalnega oglaševalca (m/ž)

Te zanima, kako delujejo brskalniki, pixli in oglaševalske platforme? Imaš izkušnje z oglaševalskima platformama Google in Meta in te veseli optimizacija rezultatov ter prilagajanje strategij na podlagi podatkov? V ekipo vabimo tehničnega digitalnega oglaševalca (m/ž)!

Preberi več
Zaposlimo specialista za implementacije marketinških platform (m/ž) - iPROM - Novice

Zaposlimo specialista za implementacije marketinških analitičnih platform (m/ž)

Si ob načrtovanju poti tako navdušen/a kot nad potovanjem? Te zanima, kako zbirati podatke v brskalnikih in prek strežnikov ter razumeti marketinške pixle? V ekipo vabimo osebo, ki je ali pa si želi postati strokovnjak na področju sistemov za upravljanje oznak (tag management sistemov) in marketinške analitike (m/ž)!

Preberi več
K sodelovanju vabimo specialista za iskalni marketing (m/ž) - iPROM - Novica

K sodelovanju vabimo specialista za iskalni marketing (m/ž)

Si specialist za Google Ads in se ne ustrašiš velikih količin podatkov? Te zanimajo različna oglaševalska in analitična orodja ter platforme? Želiš ustvarjati učinkovite oglaševalske akcije za priznane blagovne znamke? iPROM v svoje vrste vabi specialista za iskalni marketing, ki bo soustvarjal uspešne digitalne strategije naših naročnikov.

Preberi več
iPROM krepi ekipo medijskega načrtovanja - iPROM - Novice

iPROM krepi ekipo medijskega načrtovanja

V iPROMu iščemo medijskega načrtovalca (m/ž), ki uživa v delu s številkami in bo z nami soustvarjal poslovne uspehe naših naročnikov. Naš popoln kandidat bo z veseljem prevzel odgovornosti, ki jih prinaša ta vloga, in se izkazal s svojo odlično komunikacijo z interno ekipo, mediji in naročniki ter analitičnim pristopom do načrtovanja.

Preberi več
Iščemo okrepitve na kadrovsko-pravnem področju - iPROM - Novice

Iščemo okrepitve na kadrovsko-pravnem področju: Asistent za kadrovsko administracijo (m/ž)

V ekipo vabimo asistenta na področju kadrovske in pravne administracije (m/ž), ki bo z natančnostjo in predanostjo skrbel za projekte na kadrovskem in pravnem področju. Novemu članu ekipe nudimo dinamično delovno okolje in možnosti za profesionalni razvoj.

Preberi več
V iPROMu zaposlimo specialista za družbene medije (mž) - iPROM - Novice

Zaposlimo specialista za družbene medije (m/ž)

V ekipo vabimo predanega strokovnjaka na področju upravljanja in priprave strategij v družbenih medijih (m/ž), ki bo z zavzetostjo in natančnostjo skrbel za dovršenost projektov in odličnost izvedbe. Novemu članu ekipe obljubljamo dinamično delo na različnih digitalnih projektih in priložnost za profesionalno rast pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov.

Preberi več
V iPROMu zaposlimo digitalnega analitika (m/ž) - iPROM - Novice

V iPROMu zaposlimo digitalnega analitika (m/ž)

Družba iPROM k sodelovanju vabi digitalnega analitika (m/ž) z dobrim razumevanjem digitalnega okolja ter poznavanjem analitičnih orodij za splet in aplikacije.

Preberi več