Strokovni terminološki slovar

iPROM Slovar je namenjen slovenski internetni stroki. Predstavlja najobsežnejšo zbirko poslovenjenih izrazov s področja digitalnega marketinga in digitalne tehnologije ter prinaša pomemben doprinos h krepitvi slovenske terminologije. Ključni namen projekta je, da bi slovenski strokovnjaki poenotili medsebojno komuniciranje in tako postavili trdne temelje stroki, zato vas vabimo, da izraze, ki bi jih želeli sloveniti, in morebitne dopolnitve že objavljenih pojmov, oddate spodaj v obrazcu.

Prevode terminov najhitreje najdete z uporabo našega pogovornega bota iPROM Digitalcheck. Prek klepeta lahko enostavno zapišete tudi predloge novih pojmov oziroma priporočila za dopolnitev obstoječih.

Vsem digitalnim navdušencem za redno uporabo priporočamo tudi iPROM slovar v obliki mobilne aplikacije. Aplikacija je na voljo za operacijska sistema iOS in Android.

Prenesite si mobilno aplikacijo iPROM Slovar

Namesti aplikacijo iPROM Slovar
Namesti aplikacijo iPROM Slovar

iPROM Slovar

IŠČI PO SLOVARJU

Predlagajte popravek ali nov izraz v slovarju

Izvorni termin (angleško) / Spletna povezava *

Slovenski prevod termina / Spletna povezava

Predlog definicije / Opis / Spletna povezava

Elektronski naslov *

Vaš kontaktni podatek (elektronski naslov) potrebujemo, da vam lahko posredujemo povratna sporočila o vnosu vašega predloga besedila v iPROM Slovar. Vašega podatka za druge namene ne bomo uporabili. V kolikor podatka ne boste oddali, vašega predloga ne bomo mogli vključiti v iPROM Slovar. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.