iPROM Akademija 2021: Pot do učinkovitega oglaševanja - iPROM - Novice

iPROM Akademija 2021: Pot do učinkovitega oglaševanja

Na letošnji iPROM Akademiji smo se posvetili aktualnim trendom s področja digitalnega oglaševanja ter predstavili izkušnje in primere dobrih praks oglaševalcev. iPROMovi strokovnjaki so z udeleženci delili tudi uporabne smernice za učinkovito digitalno oglaševanje v novi resničnosti.

Preberi več
Shopper’s Mind Več kot 90 odstotkov uporabnikov spleta vse pogosteje nakupuje prek spleta, konec leta pričakujemo ponovno povečanje - iPROM - Novice

Shopper’s Mind: Več kot 90 odstotkov uporabnikov spleta vse pogosteje nakupuje prek spleta, konec leta pričakujemo ponovno povečanje

Po podatkih družb Valicon, iPROM in Ceneje.si bomo jeseni zabeležili povečano rast spletnega nakupovanja, predvsem v kategorijah moda, tehnika, kozmetika in hrana. Partnerji, ki so svoja znanja in izkušnje s področja spletne trgovine združili v sklopu projekta Shopper’s Mind, napovedujejo nadaljnji trend rasti spletne trgovine na račun vse bolj pogostih nakupov prek spleta. V zadnjem četrtletju leta bo po podatkih Potrošniškega monitorja skoraj tretjina Slovencev hrano in pijačo nakupovala prek spleta. Kako se spreminja nakupno vedenje spletnih potrošnikov v 2021, pa bo pokazala raziskava Shopper’s Mind 2021, ki jo je projektni konzorcij začel izvajati konec septembra.

Preberi več
iPROM nagrajen za najučinkovitejši digitalni projekt - iPROM Novice

iPROM nagrajen za najučinkovitejši digitalni projekt

iPROM je z digitalno oglaševalsko akcijo Podpiramo uresničitev vaših želja, ki jo je zasnoval z SKB banko in družbo Valicon, zmagal v kategoriji Najbolj učinkoviti digitalni projekti (Use of Data) največjega tekmovanja za digitalne projekte v Sloveniji WEBSI Spletni prvaki 2021.

Preberi več