iPROM Raziskava - Odnos do digitalnega oglaševanja 2022

Raziskava iPROMa in Valicona: Sodelujte pri prepoznavanju trendov digitalnega oglaševanja v Sloveniji!

iPROM in raziskovalna hiša Valicon že četrto leto zapored izvajata raziskavo o odnosu slovenskih podjetij do digitalnega oglaševanja. S sodelovanjem v aktualni raziskavi jima lahko pomagate prepoznati letošnje vodilne trende v digitalnem medijskem ekosistemu, ki bodo narekovali snovanje učinkovitih trženjskih strategij.

Preberi več
Igor Mali za Marketing magazin - Vsaka kriza krepi racionalnost potrošnikov - iPROM Novice

Igor Mali za Marketing magazin: Vsaka kriza krepi racionalnost potrošnikov

Če si želijo oglaševalci zagotoviti nadzor nad upravljanjem svojih blagovnih znamk, naj se osredotočijo na razvoj lastnih vsebin in podatkovnih silosov, je v pogovoru za Marketing magazin svetoval operativni direktor v iPROMu Igor Mali.

Preberi več
Simon Cetin za Marketing magazin: Da zrastemo, moramo stopiti izven okvirov ograjenih vrtov - iPROM Novice

Simon Cetin za Marketing magazin: Da zrastemo, moramo stopiti izven okvirov ograjenih vrtov

Da smo v družbi iPROM v letu 2021 poslovali dobro in beležimo stabilno rast, gre zasluga aktivnemu inoviranju na področju oglaševalske tehnologije, odpiranju novih segmentov in trgov ter podpori naročnikom pri izboljševanju poslovnih rezultatov. Odločilno pa je bilo tudi, da smo ob povečanem povpraševanju po storitvah, povečani uporabi naših rešitev in hibridnem modelu dela uspeli poskrbeti za dobro počutje zaposlenih, je za Marketing magazin pojasnil ustanovitelj in partner v družbi iPROM Simon Cetin.

Preberi več