K sodelovanju vabimo »front-end« razvijalca (m/ž) - iPROM - Novice

RAZPIS ZA DELOVNO MESTO: K sodelovanju vabimo »front-end« razvijalca (m/ž)

Podjetje iPROM, pionir na področju razvoja tehnologij za digitalno oglaševanje, širi razvojno ekipo in v svoje vrste vabi »front-end« razvijalca (m/ž).

Preberi več
Zaposlimo JavaScript razvijalca (m/ž) - iPROM - Novice

RAZPIS ZA DELOVNO MESTO: Zaposlimo razvijalca v programskem jeziku JavaScript (m/ž)

iPROM je pionir na področju razvoja tehnologij za digitalno oglaševanje ter največja digitalna agencija v Sloveniji. Zaradi hitre rasti tako doma kot v regiji krepimo svojo razvojno ekipo in v svoje vrste vabimo razvijalca v programskem jeziku JavaScript.

Preberi več
Zaposlimo tržnika tehnoloških rešitev za digitalne medije (m/ž) - iPROM - Novice

RAZPIS ZA DELOVNO MESTO: Zaposlimo tržnika tehnoloških rešitev za digitalne medije (m/ž)

V razvojno ekipo iPROMa vabimo tržnika tehnoloških rešitev na področju programatičnega oglaševanja (M/Ž) s strastjo, zanimanjem in zanosom na področjih spletnih oglaševalskih tehnologij, programatičnega ekosistema in razvoja novih poslovnih modelov.

Preberi več
Simon Cetin za DMS: Bližamo se mejniku, ko bodo vložki v digitalno oglaševanje presegli 100 milijonov letno - iPROM - Novice

Simon Cetin za DMS: Bližamo se mejniku, ko bodo vložki v digitalno oglaševanje presegli 100 milijonov letno

Ne preseneča, da naložbe v digitalno oglaševanje iz leta v leto rastejo, saj je val pospešene digitalizacije zajel tudi najbolj tradicionalne panoge. Po napovedih ustanovitelja in partnerja v iPROMu Simona Cetina leto 2021 že napoveduje nove digitalne premike. O tem, kako se slovenska podjetja pripravljajo nanje, piše tudi Društvo za marketing Slovenije.

Preberi več