Z našo podporo do bolj učinkovite prodaje oglasnega prostora.

S ponudniki medijskega prostora (založniki, mrežami, razvijalci mobilnih aplikacij, SSP in DSP platformami) gradimo trden in dolgoročen partnerski odnos in jim pri monetizaciji zagotavljamo celovito tehnološko in trženjsko podporo. Naše rešitve medijskim partnerjem omogočajo, da spletni prostor polnijo bolj uspešno in racionalno. Vse sile usmerjamo v to, da distribucija komercialnih vsebin z našo podporo v največji možni meri poteka programatično in tako postopke in procese pri trgovanju z medijskim prostorom bistveno poenostavlja. Zato iPROM rešitve medijskim partnerjem prinašajo večje donose, medtem ko naročnikom oglaševanja za vložena finančna sredstva zagotavljajo večjo vrednost.

Medijske rešitve

Medijske rešitve

Od ponudnikov oglasnega prostora v digitalnih medijih odkupujemo izpostavitve komercialnih vsebin (oglasi, vsebinske – tekstovne povezave, video vsebine ipd.) ciljnim javnostim. Z naprednimi »Programatic« in »Private Programatic« rešitvami medijskim partnerjem zagotavljamo, da za svoj oglasni prostor v vsakem trenutku iztržijo največ.

Ker naše rešitve naročnikom oglaševanja za vložena finančna sredstva prinašajo večjo vrednost, medijskim partnerjem zagotavljamo večje donose in dolgoročno ter zanesljivo monetizacijo oglasnega inventarja.

Tehnične rešitve

Tehnične rešitve

Ponudnikom medijskega prostora omogočamo dostop do vrhunske poslovne in tehnološke rešitve za upravljanje poslovnih procesov na področju trgovanja z oglasnim prostorom v digitalnih medijih – iPROM AdServer. Centralizirano programsko rešitev v oblaku odlikujejo številne možnosti upravljanja z oglasnim prostorom v spletnem in mobilnem okolju, digitalni televiziji in znotraj interneta stvari (IoT – Internet of Things).

Njegov razvoj temelji na najsodobnejših oblikah ciljanja, standardiziranem merjenju in poročanju, napredni uporabi zbirk podatkov, naprednih oglasnih formatih in napredni povezljivosti z medijskim ekosistemom (DSP, SSP, DMP ipd.). Ponudnikom oglasnega prostora v digitalnih medijih zagotavlja najbolj zmogljivo rešitev za celovito upravljanje poslovnih in trženjskih procesov na področju trgovanja z oglasnim prostorom.