Prodajni svetovalec (Business Development Manager) za tehnologijo podatkovnega oglaševanja (m/ž) - iPROM Novice

K sodelovanju vabimo prodajnega svetovalca (Business Development Manager) za tehnologijo podatkovnega oglaševanja (m/ž)

Zaradi hitre rasti in širitve na mednarodne trge v svoje vrste vabimo prodajnega svetovalca, ki bo odgovoren za rast in pospeševanje razvoja novih poslovnih priložnosti na najhitreje rastočem portfelju iPROMa – na področju oglaševalske tehnologije in podatkovnega oglaševanja.

Preberi več
Zaposlimo oblikovalca/front-end razvijalca (m/ž) - iPROM Novice

Zaposlimo oblikovalca/front-end razvijalca (m/ž)

V iPROMu iščemo sodelavca, hibrida med oblikovalcem in front-end razvijalcem. Znaš programirati v jezikih HTML5, CSS3 in JavaScript? Poznaš orodja, kot so Adobe Illustrator, Photoshop, Animate? Imaš smisel za estetiko, si ustvarjalen/-a, natančen/-a in samoiniciativen/-a? Potem ti je spodaj opisano delovno mesto pisano na kožo.

Preberi več
Iščemo proaktivno vodjo projektov (m/ž) - iPROM  Novice

Iščemo proaktivno vodjo projektov (m/ž)

Širimo ekipo predanih iPROMovcev, zato v svoje vrste vabimo zavzetega vodjo projektov (m/ž), ki bo skrbel za dovršenost projektnega vodenja in odličnost izvedbe. Novemu sodelavcu nudimo zanimivo delo na različnih projektih, mentorstvo ter sodelovanje v ekipi digitalnih navdušencev.

Preberi več
V svoje vrste vabimo skrbnika ključnih strank (m/ž) - iPROM Novice

V svoje vrste vabimo skrbnika ključnih strank (m/ž)

Zaradi pospešene rasti podjetja, regijske širitve ter razvoja novih rešitev in storitev na področju digitalnega oglaševanja iščemo izkušeno, motivirano in prodajno naravnano osebo, ki bo skrbela za pridobivanje in negovanje odnosov z blagovnimi znamkami na domačem in mednarodnih trgih.

Preberi več