V iPROMu zaposlimo mlajšo/-ega vodjo digitalnih projektov (m/ž) - iPROM - Novice

V iPROMu zaposlimo mlajšo/-ega vodjo digitalnih projektov (m/ž)

V ekipo vabimo predanega mlajšo/-ega vodjo digitalnih projektov (m/ž), ki bo z zavzetostjo in natančnostjo skrbel za dovršenost projektnega vodenja in odličnost izvedbe. Novemu članu svoje ekipe obljubljamo dinamično delo na različnih digitalnih projektih in priložnost za profesionalno rast pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov.

Preberi več
Zaposlimo junior/mid full-stack programerja (m/ž) - iPROM - Novice

Zaposlimo mlajšega full-stack programerja (m/ž)

iPROM je vodilni regijski ponudnik medijskih in tehnoloških rešitev za digitalno oglaševanje na odprtem spletu. Zaradi povečanega obsega dela širimo razvojno ekipo in v svoje vrste vabimo mlajšega full-stack programerja (m/ž).

Preberi več
K sodelovanju vabimo vodjo v razvojnem oddelku - iPROM - Novice

K sodelovanju vabimo projektnega vodjo v razvojnem oddelku (m/ž)

V visokotehnološkem podjetju, ki na enem mestu združuje najširši nabor svetovalnih, analitičnih, medijskih in programskih rešitev za izvedbo oglaševanja v digitalnih medijih, zaradi strategije mednarodnega širjenja in realizacije prelomnih projektov, iščemo motiviranega projektnega vodjo (m/ž) za usmerjanje in koordinacijo nalog v našem razvojnem oddelku.

Preberi več
Zaposlimo front-end razvijalca (m/ž) - iPROM - Novice

Zaposlimo front-end razvijalca (m/ž)

Iščemo zavzetega sodelavca z dobrim poznavanjem programskih jezikov JavaScript, HTML in CSS. Delovno mesto omogoča samostojen razvoj administrativnega sistema, sodelovanje pri razvoju neodvisnih Ad-Tech rešitev ter neprestano inoviranje na področju oglaševalskih tehnologij.

Preberi več