Deli

Nov pristop k panožnim pregledom.

Na podlagi lastnih raziskav in dela z vodilnimi podjetji na slovenskem trgu smo pripravili iPROM panožne preglede za različne panoge, ki poenostavljajo kompleksnost trženja v digitalnem ekosistemu in pripomorejo k novim priložnostim za rast.

V iPROM panožnih pregledih si lahko preberete o prihajajočih trendih v različnih panogah ter preučite priporočila o novih pristopih, tehnikah in orodjih, ki učinkovito pripomorejo k boljšemu nastopu v digitalnih medijih in posledično tudi boljšim poslovnim rezultatom.

iPROM panožni pregled: finance

iPROM panožni pregled: finance

Panožni pregled za finance združuje pregled trendov na področju digitalne preobrazbe poslovanja v finančni industriji s poudarkom na digitalnem komuniciranju in oglaševanju.

Preberi več

iPROM panožni pregled: zabavna elektronika

iPROM panožni pregled: zabavna elektronika

Panožni pregled povzema glavne tehnološke trende na področjih zabavne elektronike ter splošnih tehnoloških trendov, ki bodo preobrazili delovanje tako zasebnega kot poslovnega sektorja.

Preberi več

Panožni pregled: avtomobilizem

iPROM panožni pregled: avtomobilizem

Panožni pregled raziskuje prihodnost panoge in izkušnjo vožnje z avtomobilom ter podaja ključne usmeritve in pristope k doseganju nadpovprečnih marketinških rezultatov na spreminjajoči se nakupni poti vsepovezanega voznika.

Preberi več

iPROM panožni pregled: digitalno oglaševanje velikih

iPROM panožni pregled: digitalno oglaševanje velikih

Horizontalni panožni pregled se osredotoča na velika podjetja ter multinacionalke in njihove glavne izzive na področju digitalnega oglaševanja. Predstavljene so tudi dobre prakse in najpogostejše rešitve najbolj zahtevnih izzivov v digitalnem ekosistemu.

Mesečne e-novice Spletna patrola

Sledi najnovejšim trendom in nasvetom strokovnjakov z več kot 20-letnimi izkušnjami v digitalnem oglaševanju

iPROM Spletna patrola - prijava
  Več informacij

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo uporabljali za druge namene.

Kadarkoli lahko zahtevate, da vaše osebne podatke popravimo, dopolnimo ali izbrišemo, s sporočilom na gdpr@iprom.si. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Prejmi prednostni dostop do aktualnih novic, dogodkov, študij primerov, panožnih poročil in strokovnih priročnikov s področja digitalnega oglaševanja in oglaševalskih tehnologij.

Deli