Bodite korak bližje uporabnikom in dva koraka pred konkurenco.

Kot vodilna specializirana agencija za digitalne medije vam iPROM pod eno streho zagotavlja celovit nabor storitev tudi za najbolj zahtevne in kompleksne spletne akcije. Dolgoletne izkušnje, napredne rešitve, vsakokrat znova potrjene kompetence in najboljši izkoristek vloženih sredstev so ultimativno zagotovilo, da bo vaše sporočilo na spletu videno in slišano povsod tam, kjer se nahajajo vaši uporabniki. Zato zaupajte ekipi strokovnjakov, ki vaše podjetje s celovitim obvladovanjem spleta zanesljivo popelje do digitalne odličnosti.

Zakup občinstva

Zakup občinstva

Pojavljajte se ciljno – povsod tam, kjer je to najbolj učinkovito.

Na iPROM-u izvedba digitalnih akcij temelji na več kot desetletju razvoja lastne tehnologije iPROM Cloud, ki nam z naprednimi aplikativnimi povezavami s spletnimi in mobilnimi mediji, aplikacijami ter oglaševalskimi mrežami dovoljuje upravljanje avtomatiziranega – programatičnega medijskega zakupa.

Tovrsten pristop, ki združuje načrtovanje, izvedbo in analitiko v enovit proces, je edinstven na slovenskem trgu in našim naročnikom zagotavlja pomembno konkurenčno prednost. S centraliziranim – programatičnim upravljanjem nad prikazovanjem vaših oglasnih sporočil uporabnike dosegamo preko vseh digitalnih kanalov – videa, prikaznega in mobilnega oglaševanja ter oglaševanja v družbenih medijih in vam glede na vnaprej določene parametre učinkovitosti digitalnega oglaševanja zagotavljamo najboljše razmerje med vloženimi sredstvi in doseženimi rezultati, v prav vsaki tisočinki sekunde posebej.

Na osnovi strojnega učenja nam iPROM Cloud omogoča dinamično optimizacijo akcij, ki prikazovanje oglasnih sporočil izvaja samodejno. Da dosežemo najboljšo izrabo vloženih medijskih sredstev, z zakupom medijskega prostora upravljamo programatično in potek akcije vseskozi ustrezno prilagajamo. Natančen vpogled v sam potek akcije pa omogočamo tudi vam in vam tako zagotavljamo transparenten dostop do rezultatov v realnem času.

Digitalna strategija

Digitalna strategija

Nov način življenja za vašo blagovno znamko je digitalno.

Tehnologija nam omogoča, da presegamo meje pričakovanega. S premišljeno digitalno strategijo bo vaša blagovna znamka na spletu zaživela v inovativni obliki in vse vam pomembne, a raznolike uporabnike nagovorila v njim prilagojeni različici. S tem boste učinkovito okrepili svojo pozicijo in se obstoječim ter potencialnim novim strankam približali na svojevrsten način.

Kot edini v Sloveniji dokazano in z izjemnim uspehom obvladujemo napredne pristope, kot so večkanalna distribucija sporočil (Cross Device), izločanje prekrivanja uporabnikov spletnih medijev po dosegu, upravljanje s frekvenco na uporabnika, semantična obdelava besedil ter različne oblike ciljanja – večkratno (Remarketing), vedenjsko (Behavioral Targeting), na osnovi predvidevanja (Predictive Targeting), širjenje ciljne skupine (Audience Extension) in avtomatizirana optimizacija kreativ (Programmatic & Dynamic Creative Optimization) ob točno določenih terminih in intervalih ter z različnimi formati.

Analitika

Analitika

Odkrijte moč podatkov za poslovno odločanje in optimizirajte trženjske naložbe

V iPROM-ovem analitičnem oddelku združujemo podatkovno znanost in strateški poslovni pristop, da bi najbolje razumeli in uporabili vaše podatke. S poudarkom na prvoosebnih podatkih razvijamo analitične rešitve, ki omogočajo boljše razumevanje vedenja uporabnikov in potrošnikov. Naše storitve vključujejo implementacijo centraliziranih analitičnih sistemov, prilagoditev posebnim zahtevam in integracijo različnih podatkovnih virov. Naš cilj je zagotoviti, da trženjske strategije naših naročnikov prinašajo merljive in najboljše rezultate.

Preberi več
Poročanje

Poročanje

S temeljito analizo do preudarnih strateških premikov.

Vsaka akcija sproži reakcijo – na spletu pa teh kar mrgoli. Da dosežemo najboljše rezultate, vse odzive in interakcije, ki smo jih ustvarili z vašimi ciljnimi publikami, natančno beležimo, jih preučimo in jih na vašo mizo dostavimo v preglednem in personaliziranem poročilu. Tako se lahko vedno prepričate, če ste v stiku s pravimi uporabniki, ali so bili ti učinkovito nagovorjeni in katere spremembe strategije, frekvence ali kanalov bi rezultate, ki jih dosegate, lahko še izboljšale.

S podatki o klikih, prikazih, porabljenih sredstvih, OTS, dosegu v ciljni skupini, stopnjami konverzije in o realizirani prodaji izmerimo učinkovitost posamezne akcije in rezultate temeljito preučimo. Ker smo zavezani poslovanju z najvišjimi standardi kakovosti, vam poročila o izvedeni ali trenutno izvajani akciji zagotavljamo v vsakem trenutku in jih do vas dostavimo avtomatizirano v realnem času ali osebno – opremljena s strateškimi predlogi, ki bodo vašo vidnost na spletu ponesli v zavidljive višave. Še več. V podatkovnih skladiščih zagotavljamo arhiv vseh podatkov in informacij, pridobljenih z izvedenimi akcijami, ki so vam v realnem času preko aplikativne povezave z oglaševalskim ekosistemom v vsakem trenutku na razpolago za načrtovanje, izvedbo in optimizacijo novih digitalnih strategij.

Upravljanje družbenih medijev

Upravljanje družbenih medijev

Poskrbimo za celovito strategijo vašega nastopa na družbenih medijih.

Družbeni mediji so pomemben kanal celostnega nastopa blagovne znamke. Omogočajo učinkovito, dvosmerno komunikacijo z vašim ciljnim občinstvom in ponujajo platforme za grajenje skupnosti sledilcev.

S premišljenim umeščanjem družbenih medijev v vaše strategije in z iskanjem sinergij z oglaševalskimi orodji in taktikami vam pomagajo, da s pravo vsebino dosežete prave uporabnike in jih aktivirate tako, da postanejo ambasadorji vaše blagovne znamke.

Pri celovitem upravljanju družbenih medijev in oblikovanju strategije nastopa na teh kanalih je pomembno poznati in konsistentno spremljati metrike uspešnosti. Pri učinkovitem upravljanju družbenih omrežij so metrike osnova za načrtovanje marketinških aktivnosti.

Nudimo vam celovito podporo pri pripravi strategije komuniciranja in oglaševanja na družbenih medijih, pri pripravi vsebin in upravljanju posameznih kanalov (Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, LinkedIn, Snapchat). Prav tako pa poskrbimo za ustvarjenje zanimivih vsebin; od priprave besedil, produkcije foto in video gradiv in izdelave aplikacij do oblikovanja natečajev, nagradnih iger in drugih aktivacij.

Marketing z vplivneži

Marketing z vplivneži

Nagovorite svoje sledilce prek digitalnih vplivnežev.

Govorice oziroma priporočila prek socialnih mrež veljajo za najbolj vpliven kanal odločanja. V človeški naravi je, da bolj zaupamo ljudem, ki jih poznamo, kot neosebnim sporočilom, za katerimi ni nam poznanega obraza. V jeziku interneta to vlogo prevzemajo t. i. vplivneži, posamezniki z velikim številom sledilcev na družbenih omrežjih, ki so nam zato (po)znani.

Vplivneži, ki so praviloma tržno naravnani, se zavedajo svojega vpliva in moči. Marketinški oddelki jih vidijo kot podaljšek komunikacije blagovne znamke. Vključitev vplivnežev v komunikacijske aktivnosti podjetja je zato ključna za povečanje učinkov, optimizacijo pojavnosti in prepričljivo komunikacijo v sodobnem komunikacijskem okolju.

Pomagamo vam identificirati ustrezne vplivneže, ki z objavami na svojih digitalnih kanalih sovpadajo z vašo blagovno znamko in njeno komunikacijsko strategijo. Svetujemo vam, kako jih učinkovito izpostaviti na vaših družbenih medijih in poskrbimo za operativno izvedbo kampanj ali komunikacijskih aktivnosti z vplivneži. Za vas oblikujemo celovite in integrirane komunikacijske strategije, s katerimi boste ustvarili pravo kemijo med svojo blagovno znamko in svojimi kupci.

Oblikovanje kreativnih rešitev

Oblikovanje kreativnih rešitev

Vsaka podrobnost šteje – kreativne rešitve v digitalnih medijih.

Podoba blagovne znamke se kaže v premišljenih rešitvah, ki učinkujejo v digitalnih medijih. Zavedamo se, da vsaka podrobnost šteje, zato vaša digitalna komunikacijska sporočila oblikujemo premišljeno, z največjo natančnostjo in tako, da dosegajo najboljše rezultate.

Kreativne rešitve oblikujemo na način, da sledijo ciljem vaše komunikacijske strategije in obenem tehnično brezhibno delujejo v vseh digitalnih okoljih. Poskrbimo za izvedbo in aplikacijo oglasnih rešitev v vse standardne in nadstandardne formate.

Še več. Naročnikom pomagamo tudi pri snovanju spletnih mest, mobilnih aplikacij, e-novicah in vizualih za družbene medije. Ob tem upoštevamo najvišje standarde in priporočila stroke ter stremimo k zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje vseh orodij.