Leon Brenčič za Marketing magazin: Je digitalni marketing že vstopil v industrijo 4.0? - iPROM - Novice

Leon Brenčič za Marketing magazin: Je digitalni marketing že vstopil v industrijo 4.0?

Leon Brenčič, direktor odnosov z naročniki v iPROMu, je v kolumni za Marketing magazin pisal o eksponentnem napredku industrije 4.0, ki digitalnemu marketingu pripisuje še večjo vlogo.

Preberi več
Nejc Lepen za Svet kapitala: Kako nam je tehnologija v krizi pomagala premikati meje - iPROM - Novice

Nejc Lepen za Svet kapitala: Kako nam je tehnologija v krizi pomagala premikati meje

Nejc Lepen, direktor razvojnega oddelka v iPROMu, je v Svetu kapitala pisal o vlogi tehnologije, ki je v novi resničnosti samo potrdila vodilno vlogo pri sprejemanju odločitev.

Preberi več
AdEx Slovenija 2019: Digitalno oglaševanje doživlja razmah na krilih pospešene digitalizacije - iPROM Novice

AdEx Slovenija 2019: Digitalno oglaševanje doživlja razmah na krilih pospešene digitalizacije

Zavod IAB Slovenija je na 18. IAB Akademiji predstavil ugotovitve raziskave AdEx o bruto naložbah v digitalno oglaševanje za leto 2019. Naložbe v Sloveniji ocenjujejo na 60,7 milijona evrov, kar je v primerjavi z letom 2018 11-odstotno povečanje. Za letošnje leto pa je raziskava iPROMa in Valicona Odnos slovenskih podjetij do digitalnega oglaševanja pred pandemijo COVID-19 napovedala 17-odstotno rast naložb v oglaševanje na digitalnih kanalih. Točno rast je v danih razmerah težko napovedati, so bili pa sogovorniki na IAB Akademiji soglasni, da smo priča pospešeni digitalizaciji, ki ima pozitiven vpliv tudi na digitalno oglaševanje.

Preberi več
Leon Brenčič za Društvo za marketing Slovenije: Prerazporeditev medijskih proračunov je imela velik vpliv na digitalne medije - iPROM - Novice

Leon Brenčič za Društvo za marketing Slovenije: Prerazporeditev medijskih proračunov je imela velik vpliv na digitalne medije

Leon Brenčič, direktor odnosov z naročniki v iPROMu, se je v predavanju za Društvo za marketing Slovenije posvetil medijskim proračunom, ki v veliki meri doživljajo spremembe. Prerazporeditev proračunov je imela velik vpliv na digitalne medije, ki so praviloma dobili večji del kolača.

Preberi več
Andrej Ivanec za Svet kapitala: Devetkrat hitrejše okrevanje blagovnih znamk, ki med krizo niso prenehale oglaševati - iPROM Novice

Andrej Ivanec za Delovo poslovno revijo Svet kapitala: Devetkrat hitrejše okrevanje blagovnih znamk, ki med krizo niso prenehale oglaševati

Andrej Ivanec, direktor medijskega načrtovanja v iPROMu, se je s poslovno revijo Svet kapitala pogovarjal o nujnosti ciljno usmerjenega oglaševanja v novi resničnosti.

Preberi več
Miha Rejc za Marketing magazin: Vsebina slovenskih digitalnih medijev je pomembna kot še nikoli doslej - iPROM Novice

Miha Rejc za Marketing magazin: Vsebina slovenskih digitalnih medijev je pomembna kot še nikoli doslej

Miha Rejc, vodja oddelka za upravljanje družbenih medijev v iPROMu, je v pogovoru z Marketing magazinom pojasnil, kako nova resničnost vpliva na tržno komuniciranje in povečano obiskanost družbenih medijev.

Preberi več