Slaven Petrovič za Finance: Video oglaševanje postaja eden glavnih digitalnih trendov - iPROM - Novice

Slaven Petrovič za Finance: Videooglaševanje postaja eden glavnih digitalnih trendov

Spletni medijski načrtovalec v iPROMu Slaven Petrovič je za Finance pojasnil, zakaj bo video oglaševanje med najpomembnejšimi digitalnimi trendi v letošnjem letu ter katere inovacije na tem področju trenutno najbolj odgovarjajo na potrebe in želje uporabnikov na spletu.

Preberi več
Simon Cetin za Marketing magazin: Sloveniti ali ne to je zdaj vprašanje - iPROM - Novice

Dr. Marko Stabej in Simon Cetin za Marketing magazin: Sloveniti ali ne, to je zdaj vprašanje

Z razvojem tehnologije se razvija tudi terminologija. Zakaj je tako pomembna za razvoj digitalnega marketinga in katere nove tuje strokovne izraze je smiselno prevajati v slovenščino, da pri komuniciranju ne bi bili nerazumljivi, nejasni ali okorni? Nas lahko skrbi za prihodnost slovenskega jezika? Kako si pomagati pri terminoloških zagatah in kakšno dodano vrednost nam prinaša iPROMova posodobljena različica slovarja digitalnih izrazov? O tem sta za Marketing magazin spregovorila prof. dr. Marko Stabej z Oddelka za slovenistiko na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani ter Simon Cetin, urednik slovarja ter ustanovitelj in partner v iPROMu.

Preberi več
Leon Brenčič za Marketing magazin: V nestanovitnih časih najuspešnejši gradijo mostove - iPROM - Novice

Leon Brenčič za Marketing magazin: V nestanovitnih časih najuspešnejši gradijo mostove

Direktor odnosov z naročniki v iPROMu Leon Brenčič je za Marketing magazin povzel ključne izzive in trende, ki so zaznamovali digitalno oglaševanje v preteklem letu, ter zaupal recept za učinkovito doseganje potrošnikov in odgovarjanje na njihove potrebe v novi resničnosti.

Preberi več