Luka Andrejak za DMS: Tehnologijo uporabljajmo kot sredstvo za večjo učinkovitost - iPROM - Mnenja strokovnjakov - Luka Andrejak

Luka Andrejak za DMS: Tehnologijo umetne inteligence uporabljajmo kot sredstvo za večjo učinkovitost

Luka Andrejak

Luka Andrejak je na srečanju članov Društva za marketing Slovenije delil nekaj praktičnih napotkov o uporabi umetne inteligence v digitalnem oglaševanju ter predstavil, kako tehnologije umetne inteligence uporabljamo v družbi iPROM.

Preberi več
Osvojite svet brez piškotkov: Z močjo lastnih podatkov do konkurenčne prednosti - iPROM - Mnenja strokovnjakov - Miloš Suša

Osvojite svet brez piškotkov: Z močjo lastnih podatkov do konkurenčne prednosti

Miloš Suša

Piškotki tretjih oseb so bili vrsto let temeljno orodje za strokovnjake v digitalnem marketingu, s katerim so pridobivali podatke o vedenju potrošnikov in prilagajali oglaševalske aktivnosti. Ti časi se počasi končujejo. Zaradi naraščajočih skrbi glede varstva osebnih podatkov in postopnega opuščanja uporabe piškotkov tretjih oseb s strani velikih tehnoloških podjetij tržniki aktivno iščejo alternative. V novi dobi, ko bo uporaba tretjeosebnih piškotkov omejena, postajajo lastni, prvoosebni podatki ključni za personalizirano oglaševanje in pridobivanje konkurenčne prednosti.

Preberi več
Povej mi, s kom se družiš, in povem ti, kdo si« - iPROM - Mnenja strokovnjakov - Miha Rejc

Miha Rejc za Marketing magazin: »Povej mi, s kom se družiš, in povem ti, kdo si«

Miha Rejc

Miha Rejc, vodja oddelka za celostne strategije v iPROMu, se je z Marketing magazinom v aktualnem intervjuju pogovarjal o dolgoročnem in konsistentnem upravljanju blagovnih znamk, kako uspešno graditi njihovo percepcijo, ugled in zagotavljati verodostojnost ter zakaj so lastni podatki pomembni za zagotavljanje celovite, povezane kupčeve izkušnje.

Preberi več

Avtorji