Zunanje digitalno oglaševanje ponuja priložnosti, da svoje kupce nagovorite bolj učinkovito - iPROM - Mnenja strokovnjakov - Nejc Lepen

Zunanje digitalno oglaševanje ponuja priložnosti, da svoje kupce nagovorite bolj učinkovito

Nejc Lepen

Danes, ko je obnašanje potrošnikov postalo bolj nestanovitno, je lovljenje njihove pozornosti ob pravem času na pravem mestu s pravim sporočilom postalo vse bolj pomembno. Skladno s tem danes rastejo tudi naložbe v programatično oglaševanje, ki že dolgo ni omejeno zgolj na digitalne medije, ampak se aktivno deli tudi na druge digitalne naprave, ki so del interneta stvari. Vse bolj pomemben del tega sistema so tudi digitalni zasloni za zunanje oglaševanje, ki potrošnikovo pozornost lovijo na različnih interesnih točkah – od nakupnih središč, letališč do trgovin. Poleg enostavnejše menjave oglasnih kreativ kot pri tradicionalnem zunanjem oglaševanju ponuja možnost uporabe podatkov ključen korak k večji učinkovitosti.

Preberi več
Leon Brenčič za Marketing magazin: Kam vlagati to jesen ali katere naložbe v digitalne kanale se vam bodo dolgoročno obrestovale - iPROM - Novice

Leon Brenčič za Marketing magazin: Kam vlagati to jesen ali katere naložbe v digitalne kanale se vam bodo dolgoročno obrestovale?

Leon Brenčič

Leon Brenčič, direktor odnosov z naročniki v iPROMu, je v septembrski kolumni za Marketing magazin razmišljal o tem, kako z učinkovitim oglaševanjem ohraniti stabilno poslovanje v zadnjem, odločilnem četrtletju.

Preberi več

Avtorji