Kako bomo (o)K(o)ronali naše nakupne navade? - iPROM - Mnenja strokovnjakov - Miloš Suša

Kako bomo (o)k(o)ronali naše nakupne navade?

Miloš Suša

Širitev koronavirusa je zaznamovala naš vsakdan in od nas kot potrošnikov zahteva prilagoditve na nove razmere, od podjetij pa terja uvedbo pomembnih sprememb v svoje poslovanje. Vprašanje, ki si ga vsi postavljamo je, kako lahko blagovne znamke v skladu s spremembami v vedenju potrošnikov ostanejo relevantne?

Preberi več
Leon Brenčič za Delo: Pridobivanje strank je lažje, če je jasno, zakaj podatki - iPROM - Novice

Leon Brenčič za Delo: Pridobivanje strank je lažje, če je jasno, zakaj podatki

Leon Brenčič

Leon Brenčič, direktor odnosov z naročniki v iPROMu, je v prispevku za Delo pojasnil, zakaj so podjetja, ki poslujejo skladno z uredbo GDPR, korak pred tekmeci.

Preberi več
Leon Brenčič za Marketing magazin: Kaj imajo skupnega močne blagovne znamke in vrhunski sšportniki - iPROM - Novice iz sveta

Leon Brenčič za Marketing magazin: Kaj imajo skupnega močne blagovne znamke in vrhunski športniki?

Leon Brenčič

Leon Brenčič, direktor odnosov z naročniki v iPROMu, se je v kolumni za Marketing magazin razpisal o odnosu do »branding« in »performance« marketinga. Sta torej pristopa zares tekmeca ali preprosto tvorita dober tandem in prek sinergij ustvarjata dolgoročne zmage?

Preberi več
5G: več podatkov, več kreativnosti in več oglasov - iPROM - Mnenja strokovnjakov - Nejc Lepen

5G: več podatkov, več kreativnosti in več oglasov

Nejc Lepen

Tehnologija 5G bo v letošnjem letu zagotovo ena izmed bolj izpostavljenih tematik – tako v smislu polemik glede njene škodljivosti kot tudi njenih prednosti. Javnost in strokovnjaki si seveda nasprotujejo, vsi pa se lahko strinjamo, da 5G prinaša korenite spremembe – tudi v oglaševanju.

Preberi več

Avtorji

Arhiv