Ključni digitalni marketinški trendi za leto 2017 - iPROM - Novice iz sveta

Ključni digitalni marketinški trendi za leto 2017

Digitalni marketing se stalno razvija. Samo v lanskem letu smo bili priča številnim spremembam glede tega, kako se v digitalne, družbene in mobilne kanale vključujejo potrošniki in blagovne znamke. In nič drugače ne bo letos. Oglejmo si, kateri so ključni digitalni marketinški trendi za leto 2017.

Preberi več
Generacija Z je tu - iPROM - Novice iz sveta

Generacija Z je tu!

Prva globalna raziskava razkriva, kako se tri najpomembnejše generacije – X, Y in Z – obnašajo, kakšen je njihov odnos do oglaševanja in kako se nanj odzivajo. Vse to lahko pomaga oglaševalcem pri razumevanju podobnosti in razlik med generacijami z namenom učinkovitejše povezave z njimi.

Preberi več
Sejem CES: največji  sejem elektronike - iPROM - Novice iz sveta

Sejem CES: največji sejem elektronike

Največji sejem elektronike CES, ki se vsako leto odvija v Las Vegasu, letos praznuje 50 let. In 50. obletnica bi se obiskovalcem prvega sejma v letu 1967 zdela kot znanstvena fantastika: televizorji, veliki kot stena in tanki kot papir, električni avtomobili, majhni roboti, ki varujejo vaše domove, in celo hiše, ki jih lahko nadzorujete zgolj s svojim glasom.

Preberi več
Najboljše kampanje v družbenih medijih v letu 2016 - iPROM - Novice iz sveta

Najboljše kampanje v družbenih medijih v letu 2016

Uporabniki zahtevamo vse več od družbenih omrežij in ta se razvijajo skladno s temi zahtevami. Hkrati z njimi pa morajo nove zahteve in spremenjenje želje razumeti in upoštevati tudi blagovne znamke. Pametne med njimi to zagotovo že počnejo in razmišljajo izven klasičnih taktik in načrtov za marketing znotraj družbenih omrežij.

Preberi več

Arhiv