Umetna inteligenca ustvarja novi svet marketinga - iPROM - Novice iz sveta

Umetna inteligenca ustvarja novi svet marketinga

V današnjem svetu je na voljo ogromno podatkov, ki jih človek sam ne more obdelati. Podatki so gonilo sodobnega marketinga, umetna inteligenca pa orodje, ki olajša procese in poskrbi, da so podatki uporabljeni v prid blagovni znamki.

Preberi več
5 prevladujočih tem na CES-u - iPROM - Novice iz sveta

5 prevladujočih tem na CES-u

Consumer Electronics Show (CES) je poleg festivala Kanski levi eden izmed največjih vsakoletnih dogodkov, kjer se srečajo največji medijski in marketinški strokovnjaki, ki pregledajo največje trende preteklega leta in predvidijo, kateri trendi bodo najbolj aktualni v prihodnosti.

Preberi več
Trendi umetne inteligence v letu 2018 - iPROM - Novice iz sveta

Trendi umetne inteligence v letu 2019

Umetna inteligenca je med blagovnimi znamkami in agencijami že sprejeta in v uporabi, a vendar je smiselno pričakovati, da bo v letu 2019 še bolj prisotna. Naprednejše ciljanje, večja transparentnost in novi načini uporabe umetne inteligence so trendi, ki bodo zavladali v letošnjem letu.

Preberi več
S podatki do boljše personalizirane izkušnje - iPROM - Novice iz sveta

S podatki do boljše personalizirane izkušnje

Potrošniki od blagovnih znamk zahtevajo več kot kadarkoli prej – ustreznejše, doslednejše in še bolj personalizirane izkušnje na različnih napravah in kanalih. Posledično se blagovne znamke soočajo s povečanim pritiskom, da razumejo, predvidijo in tudi izpolnijo spreminjajoča se pričakovanja potrošnikov.

Preberi več
Naložbe v marketinško tehnologijo naraščajo - iPROM - Novie iz sveta

Naložbe v marketinško tehnologijo naraščajo

Raba marketinške tehnologije v marketinških oddelkih močno narašča. Ob povečanih naložbah pa so se pojavila vprašanja, ali se ob tem pozablja na celostno marketinško strategijo. A dejstvo je, da marketinške tehnologije ni nikoli preveč, dokler ta sledi strategiji.

Preberi več

Arhiv