Deli

iPROM je z digitalno oglaševalsko akcijo Podpiramo uresničitev vaših želja, ki jo je zasnoval z SKB banko in družbo Valicon, zmagal v kategoriji Najbolj učinkoviti digitalni projekti (Use of Data) največjega tekmovanja za digitalne projekte v Sloveniji WEBSI Spletni prvaki 2021.

iPROM nagrajen za najučinkovitejši digitalni projekt - iPROM Novice

Nagrade WEBSI Spletni prvaki za najboljše slovenske digitalne projekte so letos podelili desetič. Žirija je med 171 projekti v 24 kategorijah nagradila tiste, ki so na digitalnem področju lani ustvarili najvidnejše digitalne rešitve in presežke.

Na slovesnosti v Festivalni dvorani v Ljubljani je iPROM sinoči prejel prvo nagrado za najučinkovitejši digitalni projekt (Use of data), pod katerega se je podpisal z naročnikom SKB banko in družbo Valicon.

iPROM je 114-člansko žirijo prepričal z digitalno oglaševalsko akcijo Podpiramo uresničitev vaših želja, za katero je pripravil digitalno medijsko strategijo. Z napovednim modeliranjem in naprednim ciljanjem mikro segmentov potrošnikov, ki so med pandemijo izrazili potrebo po potrošniških kreditih, ter ciljanjem v digitalnih medijih na osnovi zaznane nakupne namere je akcija dosegla nadpovprečne rezultate, iPROMu pa prinesla prvo nagrado, ki jo je prevzel Tomaž Tomšič, vodja iPROM Labsa.

»Zelo smo počaščeni, da smo prejeli nagrado WEBSI Spletni prvaki 2021. Nagrajena digitalna oglaševalska akcija je plod dela izjemne ekipe, naprednih znanj s področja tržnega raziskovanja, oglaševanja in vrhunske oglaševalske tehnologije, ki je presegla vse zastavljene cilje in pomembno izboljšala tržni položaj SKB banke,« je ob prejemu nagrade povedala Tanja Habjan, specialistka za digitalne komunikacije v SKB banki.

»Na nagrado smo zelo ponosni, saj je za nas potrditev, da se stroka na področju oglaševanja vse bolj zaveda potenciala podatkov in pomena tehnologije za digitalno komuniciranje. Zahvala za uspeh gre celotni ekipi iPROMa ter SKB banki in Valiconu za izkazano zaupanje in večletno odlično partnerstvo,« pa je dejal Uroš Končar, spletni medijski specialist v iPROMu.

V iPROMu iskreno čestitamo tudi ostalim nagrajencem in digitalni osebnosti leta ter se zahvaljujemo strokovni komisiji, ki je že drugič prepoznala odličnost iPROMa v tej kategoriji.

Deli