Na digitalni marketing je treba gledati celovito - iPROM - Mnenja strokovnjakov - Miloš Suša

Na digitalni marketing je treba gledati celovito

Miloš Suša

Digitalni marketing je smiselno dojemati kot celoto. Še več – celoviti pogled postaja nuja. Uporabniki digitalnih medijev namreč na spletu za sabo puščajo mnogo sledi, ki trženjskim strokovnjakom narekujejo, kako in kje nagovarjati potencialne kupce. Identifikacija interakcij uporabnikov digitalnih medijev tako razkriva pomembne informacije o nakupni poti potrošnika.

Preberi več
Podatkovne zbirke so danes ključne za agilnost in učinkovitost ter izvedbo oglaševalskih akcij - iPROM - Mnenja strokovnjakov - Tomaž Tomšič

Podatkovne zbirke so danes ključne za agilnost in učinkovitost ter izvedbo oglaševalskih akcij

Tomaž Tomšič

Arhitektura podatkovnih zbirk je v dobi industrije 4.0 eden izmed dejavnikov uspeha podjetja na sodobnem trgu. Sposobnost prilagajanja podatkovnih modelov, prilagodljivost uvajanja novih podatkovnih zbirk in hitrost (re)interpretacije velike količine podatkov z namenom spodbujanja poslovne agilnosti in inovativnosti je nekaj, kar trg neusmiljeno zahteva. V programatičnem digitalnem medijskem ekosistemu so odzivne podatkovne zbirke ključne za uspešnost oglasnih akcij in njihovo optimizacijo v realnem času.

Preberi več

Avtorji