Deli

Predstavniki agencije iPROM so se že peto leto zapored udeležili Web Summita, tehnološkega konferenčnega vrhunca na koledarju dogodkov vsakega strokovnjaka na področju digitalne tehnologije.

Web Summit 2019: Tehnologija se spreminja, kaj pa ljudje? - iPROM Novice

Pomen zbiranja, razumevanja in varnosti podatkov, hiperpersonalizacija, omrežje 5G, umetna inteligenca kot revolucija in etični pomisleki glede novih tehnologij – vse to je med 4. in 7. novembrom ponujala konferenca Web Summit, ki je letos gostila rekordnih 70.500 udeležencev iz 163 držav.

Predstavniki digitalne agencije iPROM so za Marketing Magazin že tradicionalno pripravili povzetek ključnih trendov, ki bodo vplivali na življenje in marketing prihodnosti.

Celoten prispevek je bil prvotno objavljen v decembrski tiskani izdaji revije Marketing magazin december 2019: Web Summit 2019 Tehnologija se spreminja, kaj pa ljudje (št. 462).

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.