Deli

Thermana Laško je nadgradnjo digitalnega nastopa na italijanskem trgu zastavila s spletno medijsko agencijo iPROM in spletno prodajo prilagojenih turističnih aranžmajev izboljšala za kar 25 odstotkov.

Thermana-Lasko-z-resitvijo-iPROM-Cloud-dosegla-25-odstotno-rast-prodaje-aranzmajev-1-iPROM-novice

Thermana Laško si prizadeva postati eno pomembnejših slovenskih turističnih podjetij, ki v svoji ponudbi uveljavlja kakovost bivanja in kulturo zdravega načina življenja – z bogato in raznoliko ponudbo pa se želi približati tudi gostom v tujini.

Z željo po dvigu prodaje spletnih aranžmajev na italijanskem trgu so nadgradnjo obstoječega nastopa zastavili v sodelovanju s spletno medijsko agencijo iPROM. Ta je za učinkovito nagovarjanje ciljne publike izbrala večkanalni nastop in oglaševanje tematsko prilagojenih aranžmajev na italijanskem trgu upravljala z avtomatizirano platformo iPROM Cloud.

Na podlagi večnivojskega vedenjskega in geografskega ciljanja ter sprotnega pridobivanja podatkov o ključnih parametrih uspešnosti akcije v realnem času so z avtomatiziranim programatičnim pristopom naročniku zagotovili najboljši izkoristek medijskih sredstev in opazno povečali rezultate v primerjavi z enakim lanskim obdobjem.

V enomesečnem obdobju trajanja digitalne akcije so dosegli več kot 726.000 uporabnikov znotraj različnih ciljnih skupin in s prilagajanjem frekvence prikazovanja oglasov posameznemu uporabniku dosegli kar 25-odstotno povečanje spletne prodaje.

Thermana-Lasko-z-resitvijo-iPROM-Cloud-dosegla-25-odstotno-rast-prodaje-aranzmajev-2-iPROM-novice

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.