Deli

Z januarjem je mesto specialista za digitalne koncepte v agenciji iPROM zasedel Sebastjan Pirih. Upravljal bo razvoj digitalnih konceptov, ki bodo z vsebinskim marketingom, družbenimi mediji in kreativno digitalno komunikacijo pomembno dopolnili digitalno komunikacijsko odličnost iPROM-ovih naročnikov.

Sebastjan Pirih je svojo strokovno pot pričel v medijski agenciji ZenithOptimedia, kjer je kot strateški medijski načrtovalec skoraj desetletje skrbel za različne domače in mednarodne naročnike in v zadnjih letih v omenjeni družbi prevzel tudi vodenje digitalnega medijskega oddelka.

V podjetju Si.mobil je zasedal mesto medijskega specialista in se nato kot digitalni svetovalec in snovalec akcij na družbenih omrežjih preizkusil tudi v start-up okolju podjetja Appsolut. Obenem je kot pobudnik številnih rešitev za kreativno uporabo medijev skupaj z ekipami prejel več festivalskih nagrad, javnosti pa se je predstavil tudi kot član žirije oglaševalskih festivalov SOF (2013) in KIAF (2014).

Simon Cetin, partner v podjetju iPROM, poslovno odločitev utemeljuje: »Kot vodilna agencija na področju zakupa oglasnega prostora v digitalnih medijih dodano vrednost storitev nadgrajujemo s svežimi koncepti in inovativnimi pristopi na področju digitalnega oglaševanja in komuniciranja. Tako v svoje storitve, namenjene izboljševanju poslovnih rezulatov naših naročnikov, vpletamo več kreativnosti in k snovanju strategij pristopamo še bolj konceptualno, celostno in personalizirano.«

Sebastjan Pirih, specialist za digitalne koncepte v agenciji iPROM

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.