Deli

iPROM in Valicon znova izvajata raziskavo o medijski potrošnji v Sloveniji, katere je cilj ponuditi natančnejši vpogled v čas, ki ga potrošniki porabimo za spremljanje različnih medijev in osvetliti medijske navade potrošnikov.

Raziskava iPROMa in Valicona o medijski potrošnji v Sloveniji - iPROM - Novice

Partnerja želita z raziskavo razumeti, kako se medijska potrošnja vsebin na digitalnih medijih in na novih digitalnih platformah razlikuje od tiste v tradicionalnih medijih med različnimi generacijami. Letošnja raziskava se v zadnjem delu dotika tudi vaše naklonjenosti kot uporabnikov do deljenja podatkov za potrebe prilagojene potrošnje digitalnih vsebin, brezplačne uporabe določenih storitev ter pomena same izkušnje ob potrošnji digitalnih vsebin.

Vse, ki želite prispevati svoje mnenje in tako vplivati na bolj kakovostno medijsko krajino v Sloveniji, vabimo, da izpolnite anketni vprašalnik tukaj.

Hvala za vaš doprinos.

iPROM in Valicon

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.