Deli

Ekipi podjetja iPROM so se s februarjem pridružili še trije novi sodelavci. Prepričani smo, da bo njihov prihod doprinesel k nadaljnjemu razvoju rešitev in krepitvi portfelja, kar smo...

Ekipi podjetja iPROM so se s februarjem pridružili še trije novi sodelavci. Prepričani smo, da bo njihov prihod doprinesel k nadaljnjemu razvoju rešitev in krepitvi portfelja, kar smo predhodno že napovedali z najavo Sebastjana Piriha.

Nov poslovni izziv je sprejela Melita Gulja, ki je bila predhodno zaposlena v agenciji za odnose z javnostmi Propiar. Na mestu specialistke za korporativno komuniciranje bo skrbela za javno podobo podjetja in podprla celostni nastop agencije.

Anže Hribar bo na mestu asistenta upravljal z Googlom, Tjaša Flis pa se z znanjem s področja programiranja pridružuje iPROM-ovem oddelku za razvoj programske opreme, namenjene zakupu oglasnega prostora v digitalnih medijih.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.