Deli

Simon Cetin se je o motiviranju in zagotavljanju zadovoljstva zaposlenih v podjetju iPROM pogovarjal z Marketing Magazinom. V prispevku je pojasnil, zakaj so za spodbujanje kreativnosti pomembne nove izkušnje, ki odpirajo obzorja in premikajo meje v glavah.

Nove izkušnje odpirajo obzorja in premikajo meje v glavah - iPROM - Novice

V iPROMu si že od samega začetka prizadevajo za krepitev ekipnega duha in poskušajo zaposlenim omogočiti čim več skupnih doživetij, saj na ta način krepijo vrednote podjetja, ki za Simona Cetina, partnerja v podjetju, pomembno pripomorejo h grajenju kulture podjetja. Uspešen teambuilding je za Simona Cetina tisti, ki še bolj poveže ekipo.

»Ob sproščenem druženju izboljšamo komunikacijo in medsebojno sodelovanje. Transparentna in jasna komunikacija je ključna za dobre medosebne odnose in uspešno sodelovanje. Članom ekipe obenem pomagamo odkrivati nove razsežnosti, ki jih pred tem v zasebnem življenju morda še niso uspeli okusiti. Sam sem namreč mnenja, da nove izkušnje odpirajo obzorja, premikajo meje v glavah in spodbujajo kreativnost.«

Celoten pogovor s Simonom si lahko preberete tukaj.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.