Deli

Ustvarjaj na izi je zgodba, ki jo NLB piše skupaj z iPROM-om in studiem VBG. Z njo podpira mlade in ustvarjalne ljudi, ki si želijo predstaviti svoje sanje, delo in ustvarjanje. Komunikacijo z njimi smo v iPROM-u nadgradili z aplikacijo »Na izi selfie«, preko katere smo mlade povabili k objavi fotografij »na izi«, ki so jih na Škisovi tržnici v Ljubljani in na Lampiončkih v Mariboru lahko prevzeli kot značko.

NLB z aplikacijo »Na izi selfie badge« uspešno nagovoril mlade - iPROM novice

Nagradna aplikacija «Na izi selfie« je del širše komunikacijske strategije, ki jo v NLB-ju soustvarjajo in vodijo skupaj s spletno medijsko agencijo iPROM in oblikovalskim studiem VBG in ki se z vsebinami v okviru projekta Ustvarjaj na izi želi približati mladim.

Aplikacijo »Na izi selfie«, pri kateri so lahko mladi objavili poljubno število fotografij »na izi« in s tem sodelovali v nagradni igri za številne lepe nagrade, smo idejno in kreativno zasnovali v agencijah iPROM in Fini oglasi. V iPROM-u smo poskrbeli tudi za razvoj in tehnično podporo aplikacije, ki je zaživela na spletu, v mobilnem okolju in znotraj družbenega omrežja Facebook. Aplikacija je s prepletom oglaševanja v digitalnih medijih in promocije na dogodkih, kjer je za izvedbo poskrbela ekipa Fini oglasi, prejela odlično komunikacijsko podporo in mlade nagovorila z uspehom.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.