Deli

Družba iPROM je za tehnološko rešitev Ljubljana Airport Fly, ki jo je razvila za upravljalca ljubljanskega letališča Fraport Slovenija, na podelitvi nagrad WEBSI Spletni prvaki za leto 2022 osvojila prvo mesto v kategoriji Uporaba naprednih tehnologij.

Nagrada WEBSI Spletni prvaki za 2022 za tehnološko rešitev Ljubljana Airport Fly - iPROM Novice

Družba iPROM je za Fraport Slovenija vzpostavila lasten, neodvisen in zaščiten sistem za oglaševanje v digitalnih medijih Ljubljana Airport Fly, ki presega okvire zaprtih ekosistemov (t. i. ograjenih vrtov). Inovacija Fraportu Slovenija zagotavlja močno konkurenčno prednost za njegove trženjske in oglaševalske aktivnosti v prihodnosti, ob tem pa spoštuje zasebnost uporabnikov v skladu z najnovejšimi evropskimi smernicami na področju e-zasebnosti.

»Da je tehnološka platforma premišljeno in dovršeno zasnovana ter da z uporabo metod umetne inteligence omogoča nenehno izboljševanje rezultatov ter optimizacijo oglasnih akcij v realnem času, dokazujejo tudi rezultati uporabe platforme skozi čas. Po desetih mesecih uporabe platforme se je namreč konverzijska stopnja zvišala, strošek oglaševanja na prodano karto pa dodatno znižal,« je pojasnil Leon Brenčič, direktor odnosov z naročniki v iPROMu.

»Platforma za programatični zakup oglasnega prostora v medijih, ki so del odprtega spleta, Fraportu Slovenija omogoča učinkovito izvedbo kontinuiranega oglaševanja in pospeševanje prodaje letalskih vozovnic z ljubljanskega letališča. V kombinaciji z uporabo tehnologije za dinamično izgradnjo kreativ poenostavlja izvedbo oglasnih akcij in hkrati omogoča natančnejše ciljanje in nagovarjanje uporabnikov, pri katerih je zaznana namera za nakup letalske vozovnice. Tako zmanjšujemo medijski odpad in skrbimo za racionalno izrabo medijskih sredstev,« dodaja Monika Jelačič, vodja korporativnega komuniciranja v Fraportu Slovenija.

Nagrade WEBSI Spletni prvaki za najboljše slovenske digitalne projekte so letos podelili enajstič. Žirija je med 180 projekti v 34 kategorijah nagradila tiste, ki so v preteklem letu izkazali presežke na digitalnem področju. V iPROMu čestitamo tudi ostalim nagrajencem in digitalni osebnosti leta Kristini Gregorc iz podjetja Mercator d. o. o..

WEBSI2022 - badge

Deli