Deli

iPROM-u se je pridružil Uroš Končar. Kot vodja projektov bo zadolžen za skrb za ključne stranke in nadgradnjo iPROM-ovega portfelja, ki se s strateško podporo naročnikom vse bolj umešča v mednarodno okolje. Kot asistentki medijskega oddelka sta ekipo okrepili tudi Maja Nučič in Mateja Zupan.

Uroš Končar bo kot vodja projektov odgovoren za strateško načrtovanje trženjskih strategij, vodenje projektov, iskanje novih poslovnih priložnosti ter za pridobivanje domačih in mednarodnih naročnikov v sodelovanju z ekipama medijskega in tehnično-razvojnega oddelka agencije. Njegove dolgoletne strokovne izkušnje prinašajo nadgradnjo obstoječega iPROM-ovega portfelja in utrjujejo vizijo podjetja pri strateški podpori naročnikom v mednarodnem okolju.

Uroš Končar, vodja projektov, iPROM

Uroš Končar, vodja projektov, iPROM

Pred prihodom na iPROM je bil Končar skrbnik ključnih strank v podjetju Get Interactive, kjer je izpopolnil svoje strokovno znanje in pridobil širše razumevanje kompleksnosti digitalnega okolja. Pri sodelovanju s podjetji iz različnih panog je dodobra spoznal raznolike potrebe trga ter z inovativnimi kreativnimi rešitvami in premišljeno integracijo spleta v marketinški načrt naročnikom pomagal pri krepitvi njihove konkurenčne prednosti. Za nadpovprečne rezultate domačih in mednarodnih naročnikov si bo na iPROM-u prizadeval z nadgradnjo konceptov in načrtovanjem strategij, ki bodo strankam z optimizacijo sredstev in njihovo ciljno izrabo približale tudi področje programatičnega oglaševanja.

iPROM kakovostno in sveže upravljanje prisotnosti blagovnih znamk na spletu zagotavlja tudi z vlaganjem v mlad, perspektiven kader. Tako sta se v letošnjem letu ekipi kot asistentki medijskega oddelka pridružili Maja Nučič in Mateja Zupan. Maja Nučič je pred prihodom na iPROM znanje, pridobljeno med študijem družboslovne informatike, poglobila z raziskovalnim in analitičnim delom v podjetju Gfk Slovenija. Mateja Zupan pa se je po študiju tržnega komuniciranja kot asistentka v marketingu kalila v podjetju Smart AD.

Maja Nučič, asistentka medijskega oddelka, iPROM

Maja Nučič, asistentka medijskega oddelka, iPROM

Mateja Zupan, asistentka medijskega oddelka, iPROM

Mateja Zupan, asistentka medijskega oddelka, iPROM

Deli