Deli

Bisnode Slovenija je iPROMu za leto 2021 podelil certifikat platinaste bonitetne odličnosti AAA. Gre za mednarodno priznan in prepoznaven certifikat, s katerim podjetja izkazujejo zanesljivost, verodostojnost in nizko tveganje za vse poslovne partnerje, ki z njim sodelujejo. Platinasto bonitetno odličnost prejmejo le podjetja, ki tri leta zapored prejmejo najvišjo, zlato boniteto odličnosti AAA. V Sloveniji med več kot 217.000 registriranimi podjetji dosega razred platinastega bonitetnega odličja zgolj 3,7 odstotka podjetij.

iPROM prejel platinasto bonitetno odličnost AAA za leto 2021 - iPROM Novice

Platinasta bonitetna odličnost temelji na računovodskih izkazih in drugih dinamičnih kazalnikih podjetja, ki napovedujejo njegovo nadpovprečno varno in uspešno poslovanje v naslednjem letu. Imetniki certifikata poslujejo izjemno in pri tem izpolnjujejo stroge kriterije, ki zmanjšujejo tveganje za nastanek negativnih dogodkov v prihodnjih dvanajstih mesecih.

»Na certifikat platinaste bonitetne odličnosti smo v teh časih še posebej ponosni, saj je potrditev tako za nas kot za naše poslovne partnerje, da je iPROM izjemno zdrava družba, ki posluje stabilno in se odlično prilagaja razmeram na trgu tako tehnološko kot tudi operativno. Odličnost na vseh področjih pa se odraža tudi v finančnih kazalnikih in likvidnosti podjetja,« pojasnjuje Dejan Struna, partner v iPROMu.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.