Deli

V oktobrski izdaji Marketing magazina je o svojem življenju z blagovnimi znamkami spregovoril tudi vodja oddelka za iskalni marketing v iPROMu Anže Hribar.

Anže Hribar za Marketing magazin o svojem življenju z znamkami - iPROM - Novice

Anže Hribar, ki v iPROMu sodeluje na področju optimizacije procesov oglaševanja v iskalnikih, je v rubriki Marketing magazina z naslovom Življenje z znammkami gostoval skupaj s Tamaro Lesjak, vodjo marketinga v hotelski verigi LifeClass Hotels & Spa Portorož. Njuno sodelovanje in poznanstvo sta se močno okrepila med uspešno oglaševalsko akcijo, s katero smo v iPROMu spletne uporabnike spodbujali k unovčitvi turističnih vavčerjev za storitve hotelov LifeClass, še preden je bilo točno znano, kako jih bo možno unovčiti.

O rezultatih oglaševalske akcije si lahko več preberete v študiji primera, kako dobro sta se Anže in Tamara v tem času spoznala, pa preverite v intervjuju na straneh 20 in 21 oktobrskega Marketing magazina, ki si ga lahko prenesete tudi na povezavi.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.