Deli

V agenciji Klicaj so za Petrol eShop pripravili oglaševalsko akcijo s sloganom »Majhne cene, velika izbira«.  Za osrednjo komunikacijo, ki je potekala preko spleta pa smo poskrbeli v iPROM-u. Z...

V agenciji Klicaj so za Petrol eShop pripravili oglaševalsko akcijo s sloganom »Majhne cene, velika izbira«. Za osrednjo komunikacijo, ki je potekala preko spleta pa smo poskrbeli v iPROM-u.

Z napredno tehnološko rešitvijo iPROM Spider Ad™ so omogočili sočasno predstavitev več izdelkov znotraj enega oglasnega formata in samodejno sinhronizacijo z aktualnimi vsebinami iz spletne trgovine.

Digitalno marketinško straetgijo smo načrtovali na več napravah hkrati in z naprednim ciljanjem uporabnikov (vedenjsko, časovno, tehnološko) ter z izločanjem prekrivanja med mediji po dosegu zagotovili večje število unikatnih uporabnikov in tako optimizirali kampanjo za najboljši izkoristek medijskih sredstev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.