Deli

Nagrado NETKO od leta 1999 podeljuje Združenje za informatiko in telekomunikacije pri Gospodarski zbornici Slovenije, in sicer podjetjem, ustanovam, uradom, skupnostim ter posameznikom, ki izstopajo s kakovostjo svojih digitalnih prizadevanj. Rok za prijavo projektov se izteče 27. novembra.

Cilj nagrade NETKO je spodbujanje odličnosti uporabe interneta kot komunikacijsko-poslovnega orodja in dvig kakovosti in inovativnosti spletnih in mobilnih rešitev na različnih tematskih področjih. Čas za prijavo projektov imate do 2. decembra, več o prijavnih pogojih pa si preberite v razpisu..

Žirija bo zmagovalce iskala med spletnimi stranmi, mobilnimi aplikacijami in projekti iz sfere družbenih medijev v Sloveniji v petih tekmovalnih kategorijah:

  1. Predstavitve podjetij in korporativno komuniciranje – vas imajo uporabniki radi, komunicirajo z vami?
  2. Digitalni nastop državne in javne uprave – vas uporabniki razumejo, jim lajšate poti?
  3. Mediji in informativni projekti – kako prijazne so vaše informacije?
  4. Produkti in blagovne znamke – je vizija podjetja v dialogu z uporabnikom?
  5. Najbolj prijazna digitalna vsebina za otroke – kako radi vas imajo otroci?

Posebnosti tekmovanja sta tudi nagradi NETKO za agencijo leta in NETKO glas ljudstva. Glasovanje ljudstva se prične po končanih prijavah in traja od 2. decembra do 7. decembra. Zmagovalci bodo razglašeni na končni podelitvi, ki se bo odvijala 10. decembra v Poslovni oazi na Gospodarski zbornici Slovenije.

Deli