Deli

iPROM je s pridobljenim certificiranim nazivom Google Premier Partner potrdil vodilno vlogo na področju načrtovanja in upravljanja digitalnih oglaševalskih kampanj.

iPROM s certifikatom Google Premier Partner - iPROM - Novice iz sveta

Podjetje Google prestižni status Google Premier Partner podeli le tistim podjetjem, ki izpolnjujejo zahtevane standarde in merila uspešnosti pri obsegu in kompleksnosti upravljanja visoko proračunskih projektov.

Poleg strokovnega priznanja pridobljeni naziv iPROM-u omogoča ekskluzivni dostop do Googlovih nadgrajenih in preizkusnih različic rešitev, kar pomeni, da naši strokovnjaki med prvimi na svetu testirajo novosti in jih aplicirajo v delovno prakso.

Z rednim osveževanjem certifikata in s prednostnim uvajanjem inovacij iPROM svojim poslovnim partnerjem zagotavlja, da so njihove poslovne strategije na spletu vselej primerljive in v skladu z mednarodnimi standardi digitalnega komuniciranja.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.