Deli

iPROM je v sodelovanju z naročnikom Atlantic Grupa in raziskovalno hišo Valicon na festivalu WEBSI Spletni prvaki 2019 prejel nagrado za najbolj učinkovit digitalni projekt 2019 (»Use of data«) za projekt Argeta zelenjavni namazi – prediktivno digitalno oglaševanje.

iPROM prejel nagrado za najbolj učinkovit digitalni projekt leta - iPROM - Novice

iPROM je v sodelovanju z Atlantic Grupo in Valiconom na festivalu slovenskega digitalnega komuniciranja WEBSI Spletni prvaki 2019 prejel nagrado za najbolj učinkovit digitalni projekt (»Use of data«).

V sklopu nagrajene oglaševalske kampanje za nove zelenjavne namaze »Odkrij, kako jih imaš ti najraje« blagovne znamke Argeta je iPROM pripravil strategijo oglaševanja v digitalnih medijih, v kateri je za učinkovitejše ciljanje uporabil napovedno oglaševanje. Ta temelji na napovedni analizi, kjer se z uporabo podatkov, strojnega učenja in statističnih algoritmov identificira prihodnje obnašanje potrošnikov. Na ta način je iPROM v realnem času naročniku zagotovil najboljši in optimiziran izkoristek vloženih oglaševalskih sredstev.

iPROM prejel nagrado za najbolj učinkovit digitalni projekt leta - iPROM - Novice

»Akcija za zelenjavne namaze Argeta, ki sta jo razvila iPROM in Valicon z elementi napovednega modeliranja, se je izkazala za točno to, kar smo iskali: izjemno učinkovito in prepričljivo akcijo, ki je bila točno ciljana in je prinesla osupljive rezultate. Prodajni rezultati so bili kar 5-krat boljši kot v obdobju pred začetkom akcije v digitalnih medijih,« je povedala Mojca Pesendorfer, vodja marketinga na strateškem poslovnem področju delikatesni namazi, Droga Kolinska/Atlantic Grupa.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.