Deli

iPROM-ovi ekipi sta se jeseni pridružila Mirko Strle in Matej Zupančič. Nova sodelavca bosta odgovorna za podporo pri razvoju rešitev za digitalno odličnost iPROM-ovih naročnikov tako v Sloveniji kot v tujini.

Mirko Strle je strokovnjak z mednarodnimi izkušnjami s področja trženja mobilnih aplikacij in praktik z obsežnim poznavanjem performance in affiliate trženjskih strategij. Na domačem trgu se je uveljavil z digitalnim poslovanjem v podjetjih Delo, Protokol Vlade RS, Httpool in MedOver.net, kjer je bil na mestu vodje trženja zadolžen za uvajanje novih organizacijskih smernic ter poenostavitev prodajnih in analitičnih procesov. V iPROM-u bo Strle kot skrbnik strank svoja znanja in izkušnje uporabil in dodatno nadgrajeval pri razvoju novih poslovnih modelov in trženjskih strategij za iPROM-ove naročnike.

Mirko Strle, skrbnik strank, iPROM

Mirko Strle, skrbnik strank, iPROM

Matej Zupančič se je v času študija družboslovne informatike kalil v podjetjih Danfoss Trata, Hella Saturnus Slovenija in posebno pozornost namenil pridobivanju znanj s področja analiziranja in raziskovanja družbenih pojavov z računalniško podprtimi sistemi. Kot asistent tehnično-razvojnega oddelka pa bo skrbel za ustrezno in kakovostno podporo oglaševalskim akcijam v digitalnih medijih na domačem in mednarodnem prizorišču.

Matej Zupančič, asistent, iPROM

Matej Zupančič, asistent, iPROM

Deli