Deli

Družbi iPROM sta se v letošnjem letu pridružili Tjaša Pangeršič v oddelku za upravljanje družbenih medijev in Jasna Kofol v oddelku za komuniciranje.

iPROM je okrepil ekipo na področju upravljanja družbenih medijev in komuniciranja - iPROM - Novice

Jasna Kofol, magistrica strateškega tržnega komuniciranja, kot asistentka v iPROM-ov oddelek komuniciranja prinaša večletne izkušnje s področja odnosov z javnostmi, marketinga in novinarstva. Karierno jo je najbolj oblikovalo sodelovanje z uredništvom medijske hiše Montel Energetika.NET, agencijo za odnose z javnostmi Povem, ABC pospeševalnikom zagonskih podjetij, Zvezo ŠKIS, radiom Primorski val in Javnim podjetjem Komunala Idrija.

Ekipi se je pridružila tudi strokovnjakinja za družbene medije Tjaša Pangeršič, ki je dosedanje delovne izkušnje pridobivala v Agenciji 101 in na samostojni podjetniški poti na Norveškem.

Kot sta novi sodelavki povedali ob prihodu v družbo iPROM, ju je ekipa najbolj pritegnila z ekipnim duhom, trdnimi vrednotami, navdušujočimi rezultati in jasno vizijo za prihodnost.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.