Deli

V Sloveniji je digitalno oglaševanje glede na preteklo leto zraslo za 33,2 odstotka, kar Slovenijo uvršča na 2. mesto po rasti v EU. IAB-jeva raziskava AdEx je pokazala, da se digitalni trgi krepijo v vseh državah, v Sloveniji pa digitalno oglaševanje predstavlja že 24 odstotkov celotnega oglaševalskega kolača oz. 39,9 milijonov evrov.

Digitalno oglaševanje v Sloveniji predstavlja že 24 odstotkov celotnega oglaševalskega kolača - iPROM - Novice iz sveta

Trend rasti investicij v digitalno oglaševanje med letoma 2013 in 2016 - iPROM Novice Slovenski oglaševalski kolač v letu 2016 - iPROM - Novice iz sveta

IAB EUROPE raziskavo AdEx 2016 najdete tukaj, podatke za leto 2015 pa tukaj.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.