SKB banka izboljšuje učinkovitost digitalnega oglaševanja z zakupom digitalnih medijev na osnovi prvoosebnih podatkov o digitalnih občinstvih

V SKB banki se nenehno trudijo izboljšati svoje oglaševalske strategije in doseči svoje ciljno občinstvo.
S tem namenom je banka prepoznala vrednost prvoosebnih podatkov o svojih digitalnih občinstvih in izvedla uspešno oglaševalsko kampanjo na njihovi osnovi.

PREBERI VEČ
Blagovna znamka Lisca s strategijo ciljanja in zakupa digitalnih medijev na osnovi prvoosebnih podatkov za 8-krat povečala spletno prodajo kopalk na hrvaškem trgu

Blagovna znamka Lisca je s podatkovno gnano oglaševalsko akcijo v digitalnih medijih želela dvigniti ozaveščenost o novi kolekciji kopalk na hrvaškem trgu ter spodbuditi prodajo prek spletne trgovine lisca.hr.
V študiji primera si preberite, kako je s strategijo ciljanja in zakupa digitalnih medijev na osnovi prvoosebnih podatkov za 8-krat povečala spletno prodajo kopalk na hrvaškem trgu.

PREBERI VEČ

Private DMP by iPROM

First Party Data Management Platform for Advertisers

Invest in your audience with first party data acquisition for better ad targeting. Build, grow, and secure your audience with every cent allocated to media spend. Owning your audience will drive all your campaigns effectively, with a clear target and significant results.

Raziskava iPROMa in Valicona: Digitalno oglaševanje v letu 2024

Družbi iPROM in Valicon ponovno izvajata raziskavo o odnosu slovenskih podjetij do digitalnega oglaševanja.
Aktualna raziskava za leto 2024 se osredotoča na napovedovanje naložb v digitalno oglaševanje in trende v oblikovanju trženjskega spleta.

SODELUJTE
Raziskava iPROMa in Valicona: Nakupna pot slovenskega kupca se v nestanovitnih časih nenehno spreminja

Družbi iPROM in Valicon sta poleti 2023 ponovno izvedli raziskavo o nakupni poti slovenskega kupca. Analizirali sta nakupno obnašanje v kategorijah krediti, počitnice, nakup avtomobila in zabavne elektronike. Ključne ugotovitve tokratne raziskave so, da je nakupna pot kupca močno digitalizirana, da na različnih točkah stika s kupcem digitalni mediji podpirajo tako spletno kot tudi nespletno prodajo, ter da je obnašanje kupcev danes zaznamovano z nestanovitnostjo.

PREBERI VEČ

iPROM Programmatic Platform

Celovita rešitev za programatični zakup oglasnega prostora na odprtem spletu za trge Adriatic regije, Nemčijo, Avstrijo, Srbijo, Kosovo in Makedonijo.

Tehnologije, ki bodo oblikovale prihodnost blagovnih znamk

Oglaševalska tehnologija, prvoosebni podatki in umetna inteligenca igrajo ključno vlogo pri oblikovanju prihodnosti oglaševanja in medijskega zakupa.

PREVERI ZAKAJ
Avtomatizacija oglaševanja z iPROM Private DMP-jem

Avtomatizacija oglaševalskih akcij z iPROM Private DMP predstavlja ključno komponento sodobnih strategij v digitalnem oglaševanju.

VEČ V BLOGU
Prvoosebni podatki so naložba v prihodnost

iPROM Private DMP kot neodvisna ad-tech rešitev oglaševalcem pomaga pri krmarjenju v digitalnem medijskem svetu, usmerjenem v zasebnost, in pri optimizaciji trženjskih strategij z namenom doseganja optimalne donosnosti oglaševalskih naložb.

VEČ V ZAPISU
V iPROMu zaposlimo digitalnega analitika (m/ž)

V svoje vrste vabimo digitalnega analitika (m/ž) z dobrim razumevanjem digitalnega okolja ter poznavanjem analitičnih orodij za splet in aplikacije.

PRIJAVA
STORITVE<span class="subtitle">ZA PODJETJA IN VODJE TRŽENJA</span>

STORITVEZA PODJETJA IN VODJE TRŽENJA

Ustvarjajte močnejše blagovne znamke v digitalnem okolju. Uporabite podatke in analitiko za učinkovitejšo ter uspešnejšo strategijo pridobivanja kupcev. Storitve in tehnologije, ki povezujejo vse našteto.

Preberi več
PRODUKTI<span class="subtitle">ZA MEDIJSKE STROKOVNJAKE</span>

PRODUKTIZA MEDIJSKE STROKOVNJAKE

Izboljšajte uspešnost digitalnega oglaševanja z napredno opredelitvijo ciljnega občinstva in natančnim večkanalnim ciljanjem na vseh napravah. Ustvarite sporočilo in ga prikazujte povsod tam, kjer je to najbolj učinkovito.

Preberi več
ZALOŽNIKI<span class="subtitle">ZA VODJE OGLASNEGA TRŽENJA</span>

ZALOŽNIKIZA VODJE OGLASNEGA TRŽENJA

Medijske in programske rešitve za boljši izkoristek oglasnih zmogljivosti.

Preberi več

PRESS

26. 10. 2023

Raziskava iPROMa in Valicona: Nakupna pot slovenskega kupca se v nestanovitnih časih nenehno spreminja

Družbi iPROM in Valicon sta poleti 2023 ponovno izvedli raziskavo o nakupni poti slovenskega kupca. Analizirali sta nakupno obnašanje v kategorijah krediti, počitnice, nakup avtomobila in zabavne elektronike. Ključne ugotovitve tokratne raziskave so, da je nakupna pot kupca močno digitalizirana, da na različnih točkah stika s kupcem digitalni mediji podpirajo tako spletno kot tudi nespletno prodajo, ter da je obnašanje kupcev danes zaznamovano z nestanovitnostjo.
30. 08. 2023

iPROMova analiza 2023: Na trgih jugovzhodne Evrope ter v Nemčiji in Avstriji brskalnik Edge močno krepi tržni delež

Microsoftov brskalnik Edge je v letošnjem letu prehitel Firefox in na trgih jugovzhodne Evrope ter v Nemčiji in Avstriji postal drugi najbolj priljubljen brskalnik, takoj za vodilnim brskalnikom Chrome. V tej regiji uporabniki do vsebin v digitalnih medijih dostopajo prek mobilnega telefona, za bolj aktivno prebiranje digitalnih medijskih vsebin pa še vedno uporabljajo računalnike. Med mobilnimi operacijskimi sistemi prevladuje Android, na računalnikih pa Windows, kaže iPROMova analiza tehnoloških značilnosti naprav, s katerimi uporabniki dostopajo do digitalnih medijev v regiji jugovzhodne Evrope (Italija, Slovenija, Hrvaška, Srbija, Črna gora, Bosna in Hercegovina, Severna Makedonija, Kosovo in Albanija) ter v Nemčiji in Avstriji.
27. 06. 2023

iPROMova analiza 2023: Microsoftov brskalnik Edge močno pridobiva na pomembnosti

Najnovejša analiza družbe iPROM je pokazala, da uporaba Microsoftovega brskalnika Edge v zadnjem letu narašča, saj je zabeležil rast tržnega deleža za več kot 10 odstotnih točk. Med brskalniki je tako po priljubljenosti zasedel drugo mesto takoj za vodilnim brskalnikom Chrome, ki je v primerjavi z lanskim letom padel za 9 odstotnih točk.

BLOG

Zakup digitalnih medijev na osnovi prvoosebnih podatkov in AI »look-alike« modeliranja: korak naprej v ciljanju - iPROM - Mnenja strokovnjakov - Tomaž Tomšič

Zakup digitalnih medijev na osnovi prvoosebnih podatkov in modeliranja AI Look-Alike: korak naprej v ciljanju

Tomaž Tomšič
V digitalnem oglaševalskem ekosistemu je učinkovito ciljanje ključno za uspeh kampanj. S prehodom na prvoosebne podatke in naprednimi tehnologijami AI je zakup digitalnih medijev doživel revolucijo. Eden od izpostavljenih pristopov je modeliranje Look-Alike oziroma modeliranje po metodi iskanja podobnih vzorcev z uporabo umetne inteligence. Ta pristop blagovnim znamkam omogoča, da svoje oglaševalske akcije natančneje usmerjajo k pravim občinstvom, kjer je verjetnost za naklonjenost blagovni znamki precej višja. V tem blog zapisu bom pojasnil, kako poteka zakup digitalnih medijev s pomočjo prvoosebnih podatkov in modeliranja Look-Alike z uporabo umetne inteligence, ter prikazal primer iz prakse.
Preberi več
V iPROMu zaposlimo specialista za družbene medije (mž) - iPROM - Novice

Zaposlimo specialista za družbene medije (m/ž)

V ekipo vabimo predanega strokovnjaka na področju upravljanja in priprave strategij v družbenih medijih (m/ž), ki bo z zavzetostjo in natančnostjo skrbel za dovršenost projektov in odličnost izvedbe. Novemu članu ekipe obljubljamo dinamično delo na različnih digitalnih projektih in priložnost za profesionalno rast pod mentorstvom izkušenih strokovnjakov.
Preberi več
V iPROMu zaposlimo digitalnega analitika (m/ž) - iPROM - Novice

V iPROMu zaposlimo digitalnega analitika (m/ž)

Družba iPROM k sodelovanju vabi digitalnega analitika (m/ž) z dobrim razumevanjem digitalnega okolja ter poznavanjem analitičnih orodij za splet in aplikacije.
Preberi več