Deli

Danes ima več ljudi mobilnike kot dostop do elektrike ali pitne vode. S tako velikim številom ljudi, ki so na trgu za nakup mobilnika, so pri Google-u izvedli še eno izmed ZMOT raziskav, tokrat, kako se kupci odločajo za nakup pametnih telefonov.

Ugotovili so, da kupce k nakupu pametnih telefonov najbolj pritegnejo možnosti nadgradenj in to, da je naprava čim novejša in čim boljša. Potrošniki pred nakupom izvedejo obsežno raziskavo, ki poteka predvsem na internetu, iskanje pa pri tem igra ključno vlogo. In učinek interneta se pozna tudi pri dejanskih nakupih teh telefonov. Na bodoče nakupe pa močno vpliva tudi poprodajna podpora, vse raje jo imajo uporabniki v digitalni obliki.

Pa še to: rezultati raziskave so podani v zelo zanimivi, interaktivni obliki, kot lahko vidite na spodnji povezavi.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv