Deli

Nova raziskava podjetja Mindshare, v kateri so raziskovali, kako ženske preživljajo svoj čas znotraj družabnih omrežij in pri drugih aktivnostih, je pokazala, da polovica anketirank sicer meni, da družabna omrežja zmanjšujejo kvaliteto medčloveških odnosov. Vendar pa se je pokazalo, da mlajšim ženskam (18 do 29 let) to ne predstavlja problema, saj jih skoraj dve tretjini med gledanjem televizije brska tudi po tovrstnih straneh. 44 odstotkom pa družabna omrežja predstavljajo mesto, kjer izvejo najnovejše novice, in jih prek njih tudi delijo naprej z drugimi.

So pa spletne skupnosti pravo orodje za tržnike pri nagovarjanju žensk, saj jih 35 odstotkov pravi, da bi preizkusile nov izdelek, če bi jim ga priporočile druge prek teh omrežij.

 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv