Deli

Spol igra pomembno vlogo pri uporabi interneta, priča raziskava, ki so jo opravili pri eMarketer. Medtem ko se ženske pogosteje povežejo na svetovni splet, pa moški preživijo več časa na medmrežju in si kot bolj vizualni spol pogosteje ogledujejo video posnetke. Nadalje naj bi ženske pogosteje obiskovale spletne strani, posvečene zdravju in družini, moške pa bolj zanimajo spletne strani o tehnologiji, športu in aktualnih novicah. Spletno nakupovanje je priljubljeno pri obeh spolih, le da (podobno kot v »nepriključenem svetu«) ženske potrebujejo nekoliko več časa za nakupovanje, moški pa najraje hitro opravijo nakup in čimprej zapustijo trgovino.
Raziskave o obnašanju spolov na internetu bodo v pomoč oglaševalcem, ki bodo lahko bolje izvajali ciljno oglaševanje in tako še uspešneje delovali v spletnem okolju.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv