Deli

eMarketer predvideva, da bo letos 1,43 milijarde uporabnikov družabnih omrežij, kar bo predstavljalo skoraj 20-odstotno rast glede na leto 2011. Tako naj bi v 2012 63 odstotkov internetnih uporabnikov vsaj enkrat na mesec obiskalo eno izmed spletnih skupnosti, do leta 2014 pa naj bi bilo takih že 70 odstotkov; torej letos vsak peti zemljan, leta 2014 pa že vsak četrti.

Facebook pri vsem tem igra odločilno vlogo, saj se je neverjetno hitro razširil v Braziliji, Indiji in Indoneziji, vendar pa odsotnost Rusije in Kitajske s seznama vendarle pomeni, da najpriljubljenejši skupnosti še vedno ni uspelo osvojiti celotnega sveta.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv