Deli

Če so še obstajali kakršnikoli dvomi, da je digitalna doba za proizvajalce blaga široke potrošnje tu, jih je the Consumer Analyst Group of New York konferenca, ki se je na Floridi odvijala prejšnji teden, popolnoma razblinila.

Drug za drugim so direktorji največjih proizvajalcev govorili o tem, kako je digital postal zanje zelo pomemben in kako ga bodo samo še širili. To pa je velika sprememba glede na tri ali štiri leta nazaj, ko so direktorji sicer tudi govorili o digitalu, a so bili vložki tja še zelo majhni. No, danes ni več tako. Pri največjih oglaševalcih digital počasi prehiteva revije in postaja številka 2, takoj za TV-jem, pri nekaterih pa bo kmalu zasedel kar prvo mesto. Med glavnimi razlogi, zakaj je tako, so direktorji navedli, da jim digital zmanjšuje stroške, prinaša višji ROI, je učinkovitejši in z njim lahko dejansko ciljajo prave kupce.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv