Deli

Če želijo blagovne znamke doseči napredne uporabnike interneta, morajo dobro izkoristiti moč družabnih omrežij, še posebej ob dejstvu, da kar 71 odstotkov teh potrošnikov pravi, da jim je mnenje družine in prijateljev zelo pomembno pri nakupnih odločitvah.

Pri tem pa morajo oglaševalci razmišljati zelo strateško in široko. Taki uporabniki so zahtevni, samo, npr. tekstovni oglasi znotraj FB-ja jih ne bodo prepričali. Treba jih je nagovoriti na pravi način, glede na njihove interese in glede na to, kaj počnejo znotraj družabnih omrežij.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv