Deli

Dynamic Logic je pred kratkim objavila rezultate raziskave o tem, kako mobilno oglaševanje vpliva na zavedanje o blagovnih znamkah in na nakupni namen potrošnikov. Med seboj so primerjali skupino, ki je bila izpostavljena mobilnemu oglaševanju, in skupino, ki ni bila izpostavljena. Ugotovili so, da lahko tovrstno oglaševanje učinkovito vpliva na vse dele nakupnega procesa potrošnika.

V poročilu so zapisali, da je razlog za tako dober uspeh, ki ga je prejelo mobilno oglaševanje, gotovo v tem, da gre za nov medij, kar pomeni, da so uporabniki že tako ali tako bolj pozorni, poleg tega pa je vključen v okolje, ki še ni povsem prežet z oglasi. Tako se ta medij vse bolj predstavlja kot močno orožje za komunikacijo in sodelovanje s potrošniki.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv