Deli

Se vam je že zgodilo, da ste šli po nakupih v Ikeo, potem pa ugotovili, da tisto, kar ste kupili tam, v vaši mali sobici sploh ne izgleda tako dobro kot v njihovih barvno usklajenih in velikih salonih? Sploh pa ste po 15 minutah, ki ste jih preživeli v tej veliki trgovini, že popolnoma izmučeni in se sploh ne morete več spomniti, po kaj točno ste prišli.

No, novi Ikein katalog za leto 2014 naj bi odpravil te občutke nelagodja, saj naj bi vam pomagal že v naprej načrtovati opremljanje vaših sob s pomočjo obogatene resničnosti. Virtualni katalog preprosto usmerite v tisti del sobe, kamor nameravate postaviti nov kos pohištva, ga s pomočjo aplikacije z obogateno resničnostjo prelistate in najdete najustreznejši kos pohištva za tja.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv