Deli

Izdelovalec trenutno najbolj znane igre na svetu Rovio napoveduje novo verzijo, Angry Birds Space. Pri promociji pa mu bo pomagala ena največjih trgovskih verig, Walmart. Namige rešitev za igro nameravajo skriti znotraj izbranih in omejenih Angry Birds Space izdelkov, kot so obleke, mobilni telefoni, plišaste igrače in prigrizki. Promocija pa se bo seveda odvijala tudi znotraj Facebooka.

Sicer pa je sama igra Angry Birds postala pravi svetovni kulturni fenomen, saj so jo uporabniki na svoje telefone naložili že več kot 700-milijonkrat.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv