Deli

Raziskava, ki sta jo izvedla IAB in podjetje Viggl, kaže, kako pomembno orodje v vsakdanjem življenju potrošnikov predstavlja mobilni internet. Tudi pri še tako preprostih nalogah, kot je naročilo pice, nam je lahko v veliko pomoč.

Tako okoli 69 odstotkov potrošnikov naroča hrano prek spleta s pomočjo mobilne naprave, pravi raziskava. Ugotovili so še, da je v velikem porastu nalaganje aplikacij, specializiranih za restavracije. Tako uporabniki prek mobilne naprave preverijo lokacijo restavracije, pregledajo ponudbo in si preberejo, kaj drugi pravijo o določeni restavraciji.

 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv