Deli

Sanje nekaterih direktorjev TV mrež, da bi imeli gledalci na enem mestu zbrane programe vseh televizij, se uresničujejo. Nedavno lansirana spletna stran PrimeTimeRewind.com uporablja brezplačne video povezave vseh TV programov in tako predstavlja njihove oddaje v formatu, do katerega gledalci dostopajo na preprostejši način.  

Zaenkrat je stran še v testni fazi, njen primarni cilj pa je omogočiti gledalcem čim hitrejši dostop do TV oddaj – torej s čim manj kliki. Poleg tega pa želi pripeljati več prometa na spletne strani TV mrež.

Stran uporablja rotirajočo kocko, upravlja pa se jo kar z miško oz. drsnikom za iskanje TV oddaj. To kocko lahko uporabniki tudi personalizirajo, jo uporabijo kot dodatek (widget), svoje najljubše oddaje pa lahko objavijo tudi v svojih spletnih dnevnikih ali na družabnih mestih kot sta Facebook ali MySpace.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv