Deli

Dve največji področji rasti v spletnem oglaševanju sta bili in bosta najverjetneje tudi v prihodnje vedenjsko ciljanje (BT) ter video oglaševanje. BT je postal že skoraj nuja za vsako spletno oglaševalsko kampanjo, predvideva pa se, da bo do leta 2012 njegov tržni delež zrasel na 4,8 milijard ameriških dolarjev (eMarketer). Spletni video pa je medij, kateremu naj bi prej ali slej največji svetovni oglaševalci namenili pretežni delež celotnih oglaševalskih sredstev.

Oba skupaj pa naj bi za oglaševalce predstavljala sanjski par. Čeprav še vedno obstajajo omejitve, zaradi katerih je njuna kombinacija zaenkrat še težko izvedljiva – ni standardizacije oglasnih formatov, še premajhen doseg in veliko število potrebnih kreativ -, pa to niso nerešljivi problemi in tovrstna kombinacija bo hitro zacvetela ter postala vsakdanja praksa številnih oglaševalcev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv